Generelt

Om Silje Austnes

Copyright Silje Austnes

Silje Austnes er kosmetisk dermatologisk sykepleier med spesialisering innen hud- og injeksjonsbehandlinger. Hun har over et tiårs erfaring innen injeksjonsbehandlinger med bl.a. Juvederm, Restylane og muskelavslappende injeksjonsbehandlinger, og regnes som en av Skandinavias fremste spesialister på injeksjonsbehandlinger. Hun innehar en unik evne til å gi pasientene et naturlig og vakkert resultat, bl.a. gjennom egneutviklede injeksjonsteknikker med Juvederm/Restylane og rynkereduserende/muskelavslappende injeksjonbehandlinger (Grunnet Norsk lovgivning kan ikke merkenavn skrives).

Hennes behandlinger skreddersys hver enkelt pasients ønsker, behov og utgangspunkt.

Silje Austnes praktiserer ved en av Norges mest ekslusive klinikker, Beths Medispa i Oslo. Her jobber hun tverrfaglig sammen med erfarne leger og sykepleiere. I tillegg foreleser og underviser Silje i injeksjonsbehandlinger for det internasjonale legemiddelfirmaet Allergan AB, sammen med noen av de beste injeksjonsbehandlerene fra hele verden.

Silje er autorisert spesialist innen Restylane, Juvederm og muskelavslappende injeksjons behandlinger gjennom de internasjonale legemiddelfirmaene Galderma og Allergan. Silje Austnes innehar de høyeste spesialiseringene innen fillers (Restylane og Juvederm) og Botolinum toxin fra flere kurs i både Norge, Frankrike, Monaco, England, Portugal, Tjekkia, Polen, Tyskland, Finland, Danmark og Sverige. Hun er kurset sammen med internasjonale behandlere fra hele verden, både dermatologer og plastikkirurger. Er i tillegg kurset i ZO Medical/Obagi/Zo skin health i Norge, Sverige, Monaco og USA.

Silje Austnes har det siste tiåret også spesialisert seg innen medisiske hudbehandlinger. Hun har bl.a. kurs fra USA, Monaco, Norge, Italia og Sverige gjennom Zo Medical/Obagi. Silje har jobbet med Obagi Nu-derm/Zo medical i over 10 år. Hun tilbyr ulike medisinske hudbehandlinger på klinikk, i tillegg til veiledning i hjemmebehandling av ulike hudproblematikker.

Silje er også kurset i laser- og IPL behandlinger gjennom de Norske laserfirmaene Scanex og Skintech.

Hun tilbyr også behandlinger med Dermapen/microneedeling, kjemiskpeeling og Mesoterapi.

Silje har en svært stor kundebase, og er en av behandlerene i Norge som behandler flest pasienter årlig, med over 4000 pasientbehandlinger.

Hun har det siste tiåret bidratt med sin kompetanse utallige ganger for både ulike TV-programmer, nett-TV, nettsider, blader/magasiner, aviser og Radio. Silje har også bidratt som skribent for ulike magasiner og nettmagasiner, der hun har delt sine erfaringer innen kosmetiske behandlinger.

Har tidligere jobbet som kosmetisk hud og injeksjonssykepleier ved både Akademikliniken (tidl. Ellipseklinikken) i Trondheim, Drammen private sykehus og Aleris Colosseum (tidl. Teres Colosseum) i Oslo.

_MG_6710 copy