Signaturbehandlinger

Microneedeling

Copyright Silje Austnes

Deremapen er en avansert form for microneedeling, å brukes til hudforbedring. Det er en medisinsk behandling som kun kan utføres av medisinsk helsepersonell. Dermapen er en elektrisk maskin, med et sterilt hode som består av flere nåler som stikker millioner av kanaler i huden. Disse kanalene frakter opptil 80% flere aktuelle næringstoffer, som påføres huden under behandlingen, dypt ned i huden for en avansert hudfornyelse. Ved å sluse ulike serum direkte ned i huden vil cellene næres mer effektivt, samt at de mikroskopiske hullene i huden stimulerer til reperasjon og ny cellevekst. Behandlingen vil også gi økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av f.eks laserbehandling.

Dermapen kan brukes i hele ansiktet, på brystet, hals, hender og resten av kroppen. Den er så avansert at den også kan brukes på sensitive områder som rundt øyne, øyelokk, øreflipper, på nesen.

Dermapen kan behandle:

– Gusten og grå hud
– Reduserer porer
– Slapp hud
– Rynker
– Solskader og pigmentering
– Grov hud
– Arr og aknearr
– Effektiv forebygging av aldring
– Strekkmerker
– Rødhet i huden

Skjermbilde 2017-11-12 kl. 17.03.17

Normalt trenger man 4-6 behandlinger for generell hudforbedring. Behandlingen gjentas hver 4-8 uke, men dette tilpasses pasientens ønsker og behov. Behandlingen gir vanligvis synlig effekt allerede etter første behandling, men hudens tilstand vil fortsette å forbedres 6-12 mnd etter behandling.

Dermapen anbefales å kombineres med et skreddersydd hudprogram til hjemmebruk. Dermapen kan også kombineres med kjemisk peelinger og ulike injeksjonsbehandlinger, alt etter pasientens utgangspunkt og ønsket resultat.

Etter behandling med Dermapen er huden rød og føles «solbrent», dette kan lett dekkes med sminke dagen etter behandling. Denne rødheten gir seg som oftes etter 12-48 timer. Noen kan flasse lett etter noen dager, men dette vil være diskret og lite sjenerende.

Ved en sterkere kombinasjonsbehandling med Dermapen og kjemisk peel i samme behandling kan man oppleve mer sårhet i huden og lett hevelse, samt en avflassing av det øverste hudlaget noen dager etter behandling.