Blogg

Falske facebooksider og falske annonser

Copyright Silje Austnes

Jeg har desverre nylig opplevd at noen har laget en falsk facebookside og en falsk facebook-annonse i mitt navn. Denne annonsen ledet direkte til en falsk Se og Hør side, som solgte «antirynke kremer» som ble «lovpriset» av norske og utenlandske kjendiser.  Alt var selvfølgelig bare løgn og fanterier, noe som ble skrevet om i denne NRK artikkelen.

Skjermbilde 2015-07-08 kl. 21.36.33

Men det gleder meg å fortelle at disse sidene nå er fjernet! Jeg syns det er veldig leit å høre at noen allerede har kjøpt disse produktene, i god tro at «jeg» har anbefalt de, men jeg håper dere får pengene tilbake.

Det har tatt meg nesten to uker å få fjernet både den falske facebooksiden og -annonsen, men idag fikk jeg heldigvis en gladmelding fra facebook om at denne ble fjernet på dagen. Jeg vil bare takke alle som har hjulpet meg i denne saken, både venner, ukjente gode sjeler på facebook, datatilsynet, politiet og selvfølgelig facebook som fjernet den.

Jeg har til orientering to kontoer på facebook, min private og bloggens facebookside. Om noen ønsker å holde seg oppdatert, følg meg gjerne eller legg meg til som venn:) Om det skulle dukke opp noen andre sider i fremtiden, gi meg gjerne en tilbakemelding på det.

Du vil kanskje også like