Blogg

Colorescience sunforgettable mineral sunscreen

Copyright Silje Austnes

SUNFORGETTABLE® MINERAL SUNSCREEN SPF 30 & 50, en fantastisk nyhet for folk i farta:)

Solkrem skal påføres flere ganger om dagen, spesielt om man er mye ute i sterkt sollys. Men noen synes dette er vanskelig å gjennomføre i en travel hverdag, spesielt når man har makeup på. Men det er veldig viktig å ta vare på huden, spesielt i solen.

Skjermbilde 2013-06-19 kl. 20.22.47

Dette silkelette mineralpudderet fra colorescience er en fantastisk nyhet for alle ønsker å friske opp solbeskyttelsen enkelt gjennom dagen, uten å ødelegge hverken makeupen eller påføre solkrem når man er i farta.

Sunforgettable Mineral Suncreen fra Colorescience finnes i både solfaktor 30 og solfaktor 50, og inneholder en bredspektret UVA og UVB solbeskyttelse. Den er enkel å påføre, da den har en transarent og lett formulering som passer alle hudtoner og hudtyper. Pudderert kan brukes av både liten og stor, både barn, kvinner som menn!

solfaktor-produktet+du+vil+elske

Sunforgettable mineral sunscreen er i tillegg vannavstøtende, men bør påføres jevlig ved bading eller om man svetter mye. Det er rett og slett et solkrem-pudder, som har høy UVA/UVB-beskyttelse. Det er superbehagelig og lett å ha på, enkelt å påføre og praktisk å ha med seg i veska. Alt du trenger å gjøre, er å påføre pudderet i sirkellignende bevegelser – som et vanlig mineralpudder, og så gir det god beskyttelse i opptil åtte timer.

CSC_20111005_SunBrush

Sunforgettable mineral sunscreen med solfaktor 30 inneholder 11.8% mikronisert sinkoksid og 21% titandioksid, den finnes både for en lys og en medium hudtone. Sunforgettable mineral sunscreen med solfaktor 50 inneholder faktisk hele 24.1 % mikronisert sinkoksid og 23.9% titandioksid, også denne finnes for en lys og medium hudtone.

Skjermbilde 2014-05-01 kl. 18.23.10

Jan Thomas har lovprist dette vidunderproduktet!

Både spf 30 og spf 50 er svært transparente, og tilpasser seg derfor din egen hudtone perfekt! Dette er ikke en mineralfoundation, så det gir ikke noe dekke sånn sminkemessig. Den bare matter huden lett. Perfekt for både kvinner, menn og barn:)

Klem Silje:)

Husk å følge meg på:

Facebook: Silje Austnes: Beauty & Anti-aging

Instagram: @siljeaustnes

Du vil kanskje også like