Blogg

Sliter du med vintertørre og aldrende hender?

Copyright Silje Austnes

Jeg har tidligere skrevet om den effektive hånskubben Oraser Microderm Hand Renewal fra Zo skin health, som faktisk gjør hendene babymyke bare etter en «skrubb». Men for en enda mer effektiv behandling for å lindre vintertørre hender, i tillegg til å motarbeide tegn på aldring anbefaler jeg daglig bruk av håndkremen Oraser overnight recovery cream.

IMG_1305

Denne lukseriøse antialdringskremen, fra Zo skin health, inneholder blant annet retinol, kraftige antioksidanter og rike mykgjørende ingredienser som hjelper til å reduserer fine linjer og rynker. I tillegg forbedrer Oraser Overnight Hand Recovery hudens fasthet og gir en jevnere hudtone. Kremen påføres hver kveld, men kan også brukes på dagtid nå på vinteren. Dette for en ekstra god pleie av tørr vinterhud på hendene.

IMG_1310

For de som sliter med mye synlige linjer, blodårer og aldring på hendene kan disse behandles med Restylane. Behandlinger med Restylane gir hendene volumet tilbake og glatter ut linjer og rynker.

IMG_1308

Husk å bruke solfaktor hver dag, hendene trenger også solbeskyttelse for å holde seg vakre.

Du vil kanskje også like