Blogg

Naturlige sensuelle lepper

Copyright Silje Austnes

Skjermbilde 2014-01-24 kl. 19.51.35

Restylane Norge har tatt en liten prat med en av de fremste Restylanebehandlerne i Norge, Silje Austnes, som jobber på Beth’s Beauty og skriver den kjente skjønnhetsbloggen www.siljeaustnes.com.  Dette sier Silje om leppebehandlinger:

Lepper symboliserer sensualitet og feminitet. Vakre lepper gir oss et ungdommelig utseende i tillegg til å harmonisere ansiktet vårt på en delikat måte. Men ikke alle er født med de leppene de ønsker, eller aldring har satt sitt preg på leppenes originale fasong. Fra naturens side er lepper noe av det mest tiltrekkende på en kvinne. Derfor skal flotte lepper være noe som forskjønner oss.

Leppene skal harmonere med resten

Restylane i leppene har dessverre fått et dårlig rykte, da uttrykk som ”duck lips” og ”Hollywoodlepper” har gitt mange et feilaktig bilde av hvordan en leppebehandling med Restylane egentlig skal se ut. Feilbehandlinger eller overbehandlinger av lepper gjør at ansiktet ikke lenger harmonerer og man ser unaturlig ut. Lepper er ikke ”one size”, men de skal fremheve det vakre ved ens eget ansikt. En leppebehandling er derfor ikke noe som skal være A4 og gi like resultater hos alle og enhver som ønsker større eller foryngede lepper. Det er lett å bli blind på sitt eget ansikt, så lytt alltid til behandleren din. Et «nei» til behandling er faktisk en veldig god kompliment å få.

_MG_6559

Små forandringer, store resultater

En dyktig behandler kan teknikker for å behandle alle lepper og ansikter individuelt. For Restylanebehandling av lepper er faktisk en kunst i seg selv. Å kunne fremheve leppene på en naturlig måte kan gjøre små, men essensielle endringer for å skape symmetri og egenart i hvert enkelt ansikt, uten at dette ser unaturlig ut. Kunsten i å sette Restylane i lepper krever lang erfaring og evne til å se hva som vil kle hver enkelt kunde. Dette er med andre ord ikke noe hvem som helst kan gjøre.

Mange muligheter

Det fantastiske med Restylane er at det både kan forstørre leppene, glatte ut linjer over leppekanten (røkelinjer) og/eller gi en tørr leppe som har mistet sitt naturlige volum ungdommeligheten tilbake. Restylane har flere ulike type fillere til å behandle ulike behov og hver enkelt leppetype. Restylane Lip Refresh kan gi en tørr leppe tilbake etterlengtet fuktighet eller gi leppen en naturlig og vakker rosenrød farge. Restylane Lip Volume kan gi leppen økt volum, rette opp en skjev leppe eller gi leppen økt definisjon, løfte leppen og fremheve din naturlige amorbue. Restylane Vital kan rette ut leppelinjer og rynker på overleppen, uten å øke leppens volum betraktelig, noe som gir et svært naturlig og diskret resultat. Det nyeste på markedet er ”Restylane Heart Lips”, en spesiell metode som bare utføres av spesialiserte behandlere med kursing fra London. Restylane Heart Lips er en behandling for de som ønsker sensuelle lepper, med en egenart som gir leppene en diskret hjertefasong. Denne behandlingen tilpasses hver enkelt sitt utgangspunkt.

Det finnes en type Restylane for hvert behov og hver enkelt leppe. Hvilken som passer akkurat deg, vil en dyktig Restylanebehandler kunne avgjøre, men husk alltid å gå til en autorisert behandler, for å være trygg på at resultatet vil bli fantastisk.

Vær naturlig!

Vi er alle født som vi er, og det er viktig med realistiske forventninger til hva en Restylanebehandling av lepper kan gjøre. Men husk at ofte er de små endringene de vakreste, og det er ens naturlige skjønnhet som skal frem når det gjelder Restylanebehandlinger. Naturlighet er alltid nøkkelen til vellykkede resultater.

www.restylanenorge.no

Du vil kanskje også like