Blogg

ZO Medical: Retamax

Copyright Silje Austnes

Retamax fra Zo Medical er en effektiv A-vitamin krem for å behandle rynker, porer, arr (+acnearr), grov hud, solskader og virker oppstrammende på huden. Retamax fremmer hudfornyelse ved å stimulere den naturlige kollagen- produksjonen og reparere hudbarrieren. Dette gjøres ved å øke  produksjonen av hudens naturlige hydrator, hyaluronsyre.

peel

Den inneholder nøkkelingredienser som 1% Retinol i et Micro Emulsion leveringssystem (penetrerer huden mer effektivt). Den inneholder også biomimetiske proteiner som stammer fra silke, disse aktiverer opptaket av kollagen og hyaloronsyre. Retamax har i tillegg kraftige ingredienser som Brassica Oleracea ekstrakt og Helianthus annuus seed oil, som beskytter mot skader fra frie radikaler, og demper inflammasjon. I tillegg et høyt innhold av vitamin C & E kombinert med Buddleja Plant stem cells (stam celler) som gir en kraftig antioksidant effekt og demper irritasjon.

Retamax

Retamax er en kraftig og sterkt behandlende krem, det er derfor normalt med noen bivirkninger i starten. Tørrhet, irritasjon og flassing er normalt i starten, noe som oppstår 2-3 dager etter først påføring. Dette vil avta når ny hud kommer frem. Man kan også få et spesialtilpasset program med Retamax for de som ønsker en litt lettere avflassingsperiode.

Det er viktig med et skreddersydd hudprogram og oppfølging ved bruk av Retamax og Zo Medical. Solfaktor 50 skal alltid brukes i kombinasjon med denne kremen.

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like