Blogg

2013: Året som har vært

Copyright Silje Austnes

Vi har akkuratt tatt farvel med 2013, og for forrykende et år det har vært! Først og fremst vil jeg takke alle de fantastiske pasientene og kundene jeg møter hver eneste dag, i tillegg til alle dere lesere (det har virkelig blitt mange av dere!). En liten takk til min kjære samboer også, som er like støttende og glad i meg selv om jeg jobber 24/7;)

Her er en liten oppsummering av noe av det spennende jeg har vært med på i 2013:

Jeg har vært med å på rekordmange spennende artikler, i blader, på nett og tv. Her er et lite utvalg (dere kan lese om alle her): 

IMEDIA

media1 media2 media3

Jeg har blitt mer og mer nysgjerrig på hva riktig kosthold kan gjøre for kroppen, sjelen og utseendet, så etter et spennende møte med kostholdseksperen John Opsal har jeg blitt enda flinkere å finne balanse i mitt kosthold (noe som vil bli enda mer gjeldende på bloggen i 2014):

MAT1 MAT2 MAT3

Jeg begynte i august å jobbe på den eksklusive klinikken Beths Medispa på Frogner i Oslo, hvor jeg har blitt kjent med noen herlige og dyktige kolleger. Her har jeg virkelig fått luft under vingene, og nyter hver eneste dag hvor jeg møter mange nydelige pasienter, både gode gamle kjente ansikter og hyggelige nye kunder:

136

Jeg har gått lærerike og spennende kurs i Norge og i det store utland, både Monaco, Stockholm og spesielt London har vært besøkt flere ganger:

KURS1 KURS2

Den fantastiske nye serien til Zein Obagi, ZO MEDICAL, har blitt en stor favoritt i mine behandlinger:

ZO_Medical_Products_Toronto_Richmond_Hill

Jeg har blitt gledelig overreasket over at mange kjente fjes har skrevet så pent (og ærlig!) om sine behandlinger hos meg, dette er også veldig morro for meg å lese for å få et innblikk i «den andre siden»: 

diverse

Jeg har blitt rørt mange ganger over den gleden jeg møter titt og ofte, da blomster og små oppmerksomheter dukker opp på kontoret. Dette er virkelig ikke nødvendig, men jeg setter enormt stor pris på alle de gode ordene og tilbakemeldingene jeg mottar hver dag. Her er de fleste av de svært hyggelige oppmerksomhetene jeg har vært så heldig å blitt gjort stas på i 2014: 

gaver1 gaver2 gaver3 gaver4

Dette er bare en liten knippe av hvordan dette året har vært for meg. Men en ting er sikkert, 2014 skal bli minst like bra. Jeg skal etter mange ønsker fra dere lesere prøve å bli litt mer personlig her på bloggen, så det skal bli et nytt mål for 2014. Planene er iallefall klare, og  jeg klør i fingrene etter å ta fatt på det nye året:)

Godt nytt år alle sammen:)

S

Du vil kanskje også like