Blogg

Vippe-extensions

Copyright Silje Austnes

Jeg er vel det man kan kalle en «beauty-junkie», er det noe nytt og spennende innen skjønnhetens verden så blir jeg veldig nysgjerrig.

Vippe-extensions er vel ikke akkurat noen nyhet her til lands, men noe jeg har hatt lyst til å teste ut lenge. Men desverre så har jeg sett så veldig mange lite pene resultater av vippe-extensions, så jeg ble ganske skeptisk til hele trenden.

1391624_752906061392008_982008976_n

Men da jeg fikk se de naturlige og lekre vippene resultatene laget avt den erfarne behandleren Magdalena (Magda) Zwonar, som nylig har startet på Beths Beauty, så måtte jeg teste dette ut. Hun la virkelig de nydeligste og naturlige vippene jeg har sett, i tillegg så de veldig naturlige ut.

vipper

Et nytt sett vippe-extensions tar ca 2 timer og legge, men behandlingen er veldig behagelig, de fleste sovner faktisk underveis (jeg også..) Mitt første par satt på i hele 4 uker før jeg tok et etterfyll, og jeg mistet minimalt med egne vipper, noe jeg har sett at andre har opplevd hos noen behandlere. Derfor ble det selvfølgelig etterfyll, da man selvfølgelig blir litt hektet. Mine vipper er laget av syntetisk mink, og er i en medium lengde.

Jeg kan virkelig anbefale Magda, hun er ikke bare fantastisk flink, men også en herlig person. Tommelen opp:)

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like