Blogg

Restylane Heart Lips

Copyright Silje Austnes

Er du en av de som drømmer om fyldigere feminine lepper?

Restylane har egne produkter tilpasset leppenes anatomi, som kan tilpasses akkurat slik du vil ha det. Om du bare ønsker å tilføre leppene ekstra fukt og mykhet, eller om du ønsker litt ekstra volum i leppene.

mshansen_a_me_com_charlotte_021

I september i år var jeg og et lite utvalg av andre Restylane-behandlere, i London hos Dr. Bob Khanna for å være med på et av hans spesialistkurs i lepper. Der ble det lansert en spennende ny teknikk for leppeforstørrelse, Restylane Heart lips. Sensuelle og fyldige lepper der man fremhever form og konturer på en naturlig måte.

heartlips

Med Restylane Refresh eller Restylane Volume, alt etter hvor mye volum du ønsker (og som vil være kledelig!), skapes de lekreste lepper. Restylane Heart Lips er en helt egen teknikk som gir leppene en vakker form, samt mer mykhet og volum.

Skjermbilde 2013-10-07 kl. 18.01.47

Beths Medispa er en av få klinikker i Norge som tilbyr denne behandlingen:)

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like