Blogg

Hud

Kjøp av skjønnhetsprodukter på nett?

Copyright Silje Austnes

Det er ingen hemmelighet at noen skjønnhetsprodukter kan kjøpes billigere på nettet. Men er det alltid like trygt å kjøpe skjønnhetsprodukter på nett?

764883-online-shopping

Men dessverre er det slik med kosmetikkshopping på nett – som med de fleste andre ting – at ikke alt som glimrer er gull. Det eksisterer mye snusk på netthandel.. Mange har blitt lurt til å handle produkter som ikke er ekte vare, eller produkter som er så gamle at holdbarhetsdatoen både har kommet og gått.

Skjermbilde 2013-10-04 kl. 21.52.38

Når varene ikke går direkte fra produsent til autorisert forhandler er det ingen som kan redegjøre for hvordan produktet har blitt behandlet. Har det stått innelåst på et lager i lange tider? Har det blitt utsatt for frost eller varme? Alle disse tingene er jo situasjoner som vil forringe kvaliteten på produktet ditt. Det er ingen garanti på at produktet ikke har blitt tuklet med, at det har blitt behandlet på riktig måte og at det ikke er utgått på dato.

obagi1

Jeg har desverre vært borti noen som kjøper ulike Obagi produkter på nett. Obagi er medisinske produkter, som faktisk ikke er lov å selge over nettet. Man kjøper ikke antibiotika eller p-piller på nettet heller?  Å bruke disse produktene uten riktig veiledning eller oppfølging av helsepersonell kan skade huden, Obagi produktene er ikke noe man skal «prøve og feile» med. Disse skal skreddersys til hver enkelt hud, først da kan man få den huden man ønsker seg.

152951254_jpg_516821a

Jeg blitt kontaktet av flere, som etter feil bruk av ulike medisinske produkter, har skadet huden sin. Dette kan komme av feil bruk av produktene, gamle eller piratkopierte produkter, at produktene ikke passer ens egen hud eller at man ikke har fått beskjed om eventuelle bivirkninger.  Da har det plutselig blitt mye dyrere å ordne opp i disse skadene, enn hva man sparte på å kjøpe produkter fra f.eks Asia eller USA.

Ta vare på huden din, ikke kjøp hudprodukter på «billigsalg» på nett.

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like