Blogg

Jeg er månedens behandler på RestylaneNorge.no :)

Copyright Silje Austnes

Skjermbilde 2013-09-06 kl. 20.58.18

Skjermbilde 2013-09-06 kl. 20.58.34

 Silje er spesialist i behandlinger med Restylane og Azzalure (Botox), i tillegg til at hun arbeider med hudforbedring og hudforryngelse ved hjelp av medisinske reseptbelagte produkter. Silje er en travel dame, og skal begynne å undervise på Restylane og Azzalure (Botox) kurs for sykepleiere og leger i Norge gjennom Galderma (Q-med), i tillegg til at hun skal holde foredrag for den nystartede utdanningen ”Dermatologisk sykepleie” på Hudpleieakademiet i Oslo.

Restylanenorge.no har spurt henne om hennes beste råd for hud, skjønnhet og antialdring.

Silje, hva er de nyeste trendene innen skjønnhetens verden?

Trendene innen skjønnhetsbehandlinger har gradvis forandret seg gjennom årene. Tidligere ønsket kundene å behandle spesifikke områder i ansiktet. Spesielt var leppeforstørrelse med Restylane og behandling av sinnarynken med Azzalure (Botox) spesielt populære for en del år tilbake. Disse områdene er fortsatt veldig vanlig å behandle, men etter hvert som skjønnhetsbehandlinger er blitt mer åpent i samfunnet og kundene dermed får mer kunnskap om hvilke muligheter som finnes, så ønsker de fleste kunder et mer helhetlig behandlingstilbud.

Hva mener du med ”helhetlig  behandlingstilbud”?

De fleste kunder ønsker ikke lenger å bare glatte ut en rynke, men å behandle huden og ansiktet som en helhet. Hudforbedrende kremprogrammer for en god hudhelse og en vakker hud kombineres med både reduksjon av linjer og bevaring av ansiktets volum ved hjelp av Restylane og Azzalure (Botox). Naturlighet er nøkkelordet, kundene ønsker å se godt ut for sin alder og fremme sin opprinnelige skjønnhet. Det skal ikke synes hva en har gjort, man skal bare ved hjelp av diskret forbedringer i hud og utseende se frisk, sunn og opplagt ut.

«Naturlig skjønnhet» er som du sier ”nøkkelen” til en vellykket behandling, men gjør du noen behandlinger som forandrer utseendet til dine kunder mer ”dramatisk”?

Det er alltid viktig å skape en god symmetri i et ansikt, dvs. at de ulike trekkene i ansiktet skal passe godt sammen. Dette gir et naturlig utseende, da det ikke er noen av ansiktstrekkene som skaper en ubalanse. For eksempel kan en volumøkning ved hjelp av Restylane i lepper, kinnben, hake eller kjeve lage et mer symmetrisk ansikt eller gi pasienten et ”sunnere utseende”, noe som gjør at ansiktets naturlige skjønnhet kommer mer til sin rett. Behandlinger av en usymmetrisk eller ujevn nese ved hjelp av Restylane er svært populært, i tillegg til reduksjon av dype søkk og ringer under øynene for et mer våkent og opplagt utseende. Slike behandlinger skaper bedre balanse i ansiktet, og små endringer kan gjøre store forskjeller både for hvordan pasienten oppfatter sitt eget speilbilde og hvordan kunden blir oppfattet av omverdenen. Meningen med Restylane og Azzalure (botox) behandlinger er aldri å forandre et ansikt, eller å se 20 år yngre ut, men at kunden skal se genetisk heldig ut for sin egen alder.

Er det noen områder som behandles som fortsatt ikke er veldig kjent for folk flest?

Områder noen lett kan glemme å ta godt vare på er hals, brystkasse og hender. Disse områdene er veldig avslørende, og de er veldig viktig å behandle for et godt helhetsinntrykk. Det hjelper ikke å ha en nydelig hud i ansiktet hvis halsen og brystkassen er rynkete. Da vil ikke ansiktet se spesielt naturlig ut. Det er derfor viktig å bruke gode kremer og solkrem på både hender, hals og brystkassen. For en allerede rynkete og solskadet hud på disse områdene kan en kjemisk peeling, medisinske hudkremer og Restylane Vital forynge huden dramatisk.

Hvilke hudproblemer er det populært å behandle, også blant yngre mennesker?

Noe som kvinner og menn i alle aldre sliter med, er akne og kviser. Ofte har de prøvd ”alt”, men sitter igjen med enten dype aknearr eller stadige kviseutbrudd. Her kan et medisinsk hudprogram være redningen for å holde utbruddene i sjakk, i tillegg til at Restylane kan redusere aknearr betraktelig. I noen tilfeller bruker jeg også kjemiske peelinger på en veldig grov og arrete hud. Dette er svært effektivt og kan gjøre mirakler på selv de dypeste aknearr.

 Hva er det du ønsker at ”mannen” i gaten skal bli mer obs på for å holde huden vakker?

Noe som alle og enhver i alle aldre burde investere i, er et skreddersydd hudprogram hos en dyktig fagperson. Både for å reparere solskader, grov hud, store porer, melasma (pigmentflekker), tapt elastisitet i huden, samt linjer og rynker. Men noe som mange glemmer er verdien av forebygging. Søk hjelp, og få jevnlig oppfølging av en dyktig hudbehandler for å spesialtilpasse produkter for din hud. Ved å bruke gode og effektive produkter før problemene i huden oppstår sparer man ikke bare huden for mye unødvendig skade, men det er også bra for lommeboken! Allerede i tenårene bør man få etablert gode vaner, og fra slutten av 20-årene eller begynnelsen av 30-årene er jevnlige behandlinger med Restylane Vital (skinboosters) svært effektivt for å forebygge aldring. Og viktigst av alt, daglig bruk av solfaktor 30-50 er den billigste forebyggingen av aldring og hudskader, et must for alle som ønsker å holde huden frisk, ung og vakker!

Har du et siste tips for en god hudhelse?

Glem for all del ikke kostholdet. Jeg mener faktisk at nøkkelen til en vakker hud ligger i kjøleskapet. Spis mye frukt og grønt, de inneholder antioksidanter som er viktig for å holde huden sunn og vakker. Rene proteinkilder, grove kornprodukter og nok vann er også viktig for både kropp og hud i toppform. Mye hudproblematikk kan faktisk reduseres ved å gjøre endringer i kostholdet, så tenk over hva du putter i munnen.

For flere tips innen hud, skjønnhet og antialdring, sjekk ut Siljes blogg på www.siljeaustnes.com

Kilde www.restylanenorge.no

Du vil kanskje også like