Blogg

Restylane + nese = «mini nosejob»

Copyright Silje Austnes

Jeg ble anbefalt å lese bloggen til en pasient som har vært hos meg å behandlet søkk i nesen ved hjelp av Restylane. Veldig morro med slike gode tilbakemeldinger, i tillegg til å lese hvordan behandlingen føltes fra pasientens perspektiv.

Jeg anbefaler alle å lese Irlin`s blogginnlegg om hennes erfaringer med Restylane:

«(..) Jeg kom inn til Silje, som var skikkelig hyggelig og koselig! Etter en del snakking fikk jeg fikk meg ned på benken før sprøytestikkene var på vei. Ingen bedøvelse, men det er bare stikkene i huden man kjenner. Det ble vell bare tre små stikk før hun sa «nei, nå tror jeg faktisk ikke du trenger noe mer». Forskjellen var allerede kjempefin! En rettere nese i profil og de to markerte strekene over nesetippen som gav det jeg kaller «en liten rumpe på nesa», var borte. Jeg kikket i speilet, og det var jo kjempefint. Nesen ble slik den blir når jeg er heldig på bilder.  «Ja.. er det noe annet du vil gjøre?», spør hun og viser til sprøyten med restylanen inni. Det var nemlig en del restylane igjen – og man betaler pr. sprøyte. Så da tok vi resten i strekene i munnviken og strekene fra nesa til munnen. Ikke så mye, bare små forskjeller som alikevell ser litt bedre ut. Jeg er så fornøyd. Jeg lå på benken i 5 minutter, betalte 2500kr, og fikk en ny fin nese som varer for alltid (nb: Restylane i neser varer ikke evig, men det er en behandling som er svært langvarig), samt litt mindre «rynke-striper» rundt munnpartiet. Utrolig fornøyd! :D » (Les hele innlegget her)

338990-10-1362664109277

Restylanebehandling av neser kan gi små med veldig lekre resultater, et godt alternativ til plastisk kirurgi for de med små søkk eller ujevnheter på nesen.

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like