Blogg

Selvbruning – en av mine nye favoritter

Copyright Silje Austnes

Jeg er svært blek i huden..

Jeg har ikke solt meg på flere år, men jeg elsket å være både i solen og steke meg i solarium i ungdommen. Dette resulterte i mye hyperpigmentering (melasma) i deler av ansiktet mitt. Pigmentflekkene gjør at jeg faktisk ser ut som et  lite «verdenskart» i ansiktet i løpet av kort tid, om jeg ikke tar mine forhåndsregler når jeg oppholder meg i solen om sommeren.

woman-beach-hat-1024x680

Høy solfaktor (obagi solfaktor 50), c-vitamin serum (Obagi professional-C) og solhatt/caps er derfor noen av mine faste følgesvenner når jeg oppholder meg i solen eller sterkt dagslys om sommeren.

solpakke

Men av og til savner jeg å være litt brun.. Men når man er såpass blek som jeg faktisk er, så er det ikke enkelt å finne en selvbruningskrem som ser naturlig og pen ut på huden. Jeg har vært både orange og beige (ifølge min kjære samboer), samt etterlatt en tung duft av diverse selvbruningskremer på både klær og sengetøy.

Men nå har jeg endelig funnet en bra selvbruning, som virkelig ser gylden og fin ut på huden:

homepic_new

En av mine nye favoritter er St. Tropez bronzing lotion, en farget selvbruning som gjør at det er lett å se hvor du har påført selvbruningen.

St.-Tropez-Self-Tan-Bronzing-Lotion-xln

Jeg påførte den ved hjelp av en «Application mitt», som gjør at det er lettere å legge selvbruningen jevnt på huden, i tillegg til at du slipper «solbrune» håndflater dagen etterpå.

St-Tropez-Mitt

Denne selvbruningskremen anbefales på det sterkeste for alle som ønsker seg en sunn brunfarge, uten fare for UV-skader.

Men husk å forberede huden godt på forhåndt, for en jevn vakker solbrun hud, som varer lenge. Sjekk ut mine 10 beste tips for en nydelig solbrun farge:)

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like