Blogg

ZO skin health: Olluminate intense eye repair

Copyright Silje Austnes

Linjer rundt øynene er et vanlig problem, i tillegg gjør den tørre luften på vinterstid linjene enda mer tydligere.

article-new-intro-modal-ehow-images-a08-8p-vm-rid-fine-lines-under-eye-800x800

Øyepartiet er generelt den første delen av ansiktet hvor aldring begynner å vises. Alle de små sjarmerene smilelinjene som engang var sjarmerende, begynner å synes konstant, samtidig om at huden blir tørr og sår. Zo skin health har utviklet en rik og effektiv øyekrem som virkelig fungerer mot linjer og rynker rundt øynene.

Skin care woman putting face cream

Olluminate intense eye repair har stabiliserende retinol og avanserte peptider for å styrke huden og redusere fine linjer og rynker. I tillegg inneholder den mica, som kamuflerer og demper mørke ringer rundt øynene.

zo-skin-health-olluminate-intense-eye-repair

Dette er min absolutte favoritt øyekrem gjennom høst og vinterhalvåret. Silkemyk å påføre, fukter godt i tillegg til at den den reparerer og strammer opp huden.

Et lite triks om du sliter med hovne øyne: Stryk på litt Elastiderm eye complete complex serum FØR du tar på Olluminate intense eye repairElastiderm eye complete complex serum inneholder koffein som reduserer poser under øynene.

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like