Blogg

Makeup for den bleke

Copyright Silje Austnes

Jeg vet at det er mange flittige Obagi Nu-derm brukere som leser bloggen. Noen av dere har sluttet både å sole dere, ta solarium og kanskje også lagt selvbruningen på hyllen. En ny hverdag med en naturlig lysere hud kan være uvant.  Jeg snakker av erfaring, da jeg var svært glad i solarium for endel år tilbake.

Men makeuprutinene må dermed i noen tilfeller forandres litt på, for en lys og fager hud trenger ikke mye makeup.

Her er en liten oppskrift på hvordan legge en leker hverdagsmakeup!

Louis-Vuitton-ss-2012-finish-makeup

For de med nordisk lys  hudtone er et lett mineralpudder (evt en lett foundation) perfekt for å duse ned litt røde nesevinger og røde kinn. Få hjelp til å velge riktig farve av noen med erfaring, det er lett å kjøpe feil tone til egen hud.

Men ikke vær redd for å kjøpe et pudder med en lett gul undertone når du bruker obagi Nu-derm, da denne kamuflerer rødhet.

Louis-Vuitton-Paris-SS-2012-Fashion-Week-makeup-by-Pat-McGrath1

Har du mørke ringer rundt øynene, legg på en god dekkende concealer rundt øynene (Har du søkk under øynene i tillegg, så kan dette korrigeres med restylane). Om du ikke har mørke ringer rundt øynene, velg en lettere concealer for å få øynene til å stråle!

Vuitton-bbt-S12-004

Ikke undervuder effekten av en highlighter (lyst pudder med skimmer i) i dagmakeupen. Kost litt øverst på kinnbenene, på neseryggen, like under øyebrynet og en dæsj langs amorbuen på overleppen.

Louis-Vuitton-Paris-SS-2012-Fashion-Week-makeup-by-Pat-McGrath

Legg noen strøk maskara, evt ta på et par falske øyevipper eller punktvipper. Ønsker du naturlig lengre vipper, prøv ut et vippeserum. Legg litt øyenskygge ytterst i globallinjen, for en naturlig «smokey eye».

Avslutt med litt rosa/fersken blush i kinnene, en delikat diskret lipgloss og evt litt farve på brynene.

Lekkert og enkelt:)

Stor klem Silje:)

Du vil kanskje også like