Blogg

Obagi Professional-C

Copyright Silje Austnes

Selv om vinteren er tung og mørk, er det viktig å en god beskyttelse av huden hver dag. For en ekstra god beskyttelse i tillegg til solkrem anbefaler jeg å bruke et vitamin-c serum på huden. Dette gir en lagvis god beskyttelse mot UV-stråler.

Jeg elsker mirakelserumet Obagi Professional-C serum, å bruker det hver eneste dag sammen med solfaktor 50. Kun 6 dråper Obagi professional-C serum er nok til hele ansiktet, så den er svært drøy i bruk!

Obagi Professional C inneholder vitamin c, en kraftig antioksidant som bryter ned frie radikaler og beskytter cellene mot UV stråler. Serumet inneholder L-ascorbinsyre, som er den eneste varianten av c-vitamin som huden kan nyttigjøre seg av direkte.

 

Det er viktig å tilfører huden L-ascorbin,  for å beskytte cellene i huden fra UV-stråling. Når man blir eksponert for UV-stråling, vil L-ascorbinsyren fra Obagi professional c-vitaminserumet bli «ofret» først, isteden for L-ascorbinsyren som finnes naturlig i din egen hud. Dette gir da en svært god beskyttelse mot pigmentflekker, aldring av huden og hudkreft.  C-vitaminer vil også gi deg en friskere hud, med mer glød og vitalitet.

I journal of Cosmetic Dermatology er det publisert en studie som dokumenterer at vitamin C, gir huden en svært viktig beskyttelse. Tilførsel av 10 % vitamin C serum, reduserer antall celler skadet av solen med hele 40-60 % og reduserer skader på DNA med hele 62 %.

Obagi Professional-C Serums mesa arizona

Jevnlig bruk av Obagi Professional-C bidrar til å:

  • Øke kollagen og elastinproduksjonen
  • Beskytte og forsterke hudcellene
  • Redusere linjer og rynker
  • Dempe ujevn hudtone
  • Gi spenstigere hud
  • Øke fuktbalansen i huden
  • Gi en sunn glød
Obagi Professional-C er oljebasert og virker mykgjørende på huden. Serumet finnes i 10% for tørr og sensitiv hud (godt egnet nå på vinteren), mens 20% er sterkere og passer for en grovere og fetere hud (god på sommeren). Colosseumklinikken har også et 5% serum professional-c serum, det er tilpasset den ømfintlige huden rundt øynene.
 
Obagi Professional-C passer for alle hudtyper, serumene gir både god beskyttelse og bidrar til en jevnere brunfarge ved soling.
Klem Silje:)

Du vil kanskje også like