Blogg

Essentially RAW cleanse

Copyright Silje Austnes

Jeg har akkurat tatt en 3 dagers raw juice faste, å jeg må virkelig si: Prøv og du vil ikke angre!! Masse ferskpresset raw (og god!) grønnsaksjuice i 3 dager, å kroppen min føles veldig energisk for å være i slutten av November og midt i en meget hektisk periode både på jobb og privat.

Å ta en detox, ved å drikke bare ferskpresset grønnsaksjuice i x antall dager, har vært en stor trend i bl.a. USA i mange år, men nå begynner endelig Norge å komme etter. Deilige juicer full av enzymer, vitaminer og mineraler. Godt for både utseendet og helsen, et viktig steg i det å ta vare på kroppen innvendig og utvendig mener jeg.

Jeg har tatt endel raw juicefaster tidligere, i tillegg til at jeg drikke raw ferskpressede juicer daglig. Men når man ønsker å gjennomføre en 100% raw juicefaste er ofte tiden et problem. Juicing tar tid, å tid har jeg lite av, da jeg lever i en hektisk (men herlig) tilværelse. Jeg ble derfor så innmari glad da jeg oppdaget firmaet Essentially her i Oslo! Endelig har noen gjort som bl.a. i USA, gjort Raw juicing enkelt tilgjengelig for alle! Bestill og få levert rett hjem!

Essentially er det første firmaet i Norge som lager og leverer spesialtilpassede «raw juice cleanses» direkte hjem til deg. Du bare bestiller hvilkt «renseprogram» du ønsker på www.essentially.no , så kan du få levert en 1-, 3- eller 5- dagers raw juice faste hjem. Enkelt og ikke spesielt dyrt med tanke på kvaliteten på produktet. De selger også juicer som kan brukes til måltidserstatning/mellommåltid i ditt vanlige kosthold. Noe for alle og enhver:) Man kan også abonnemere, å får dermed faste leveringer rett hjem til avtalte tidspunkt! Sjekk bare ut denne lekre juicemenyen Jeg er ekstatisk over at dette tilbudet, det å leve sunt (sunnere) blir bare enklere.

Essentially cleanses er perfekt for alle som ønsker å ta en raw jucefaste, men som ikke har tid eller kunnskap til å gjøre dette på egen hånd. Essentially kan være en bra start på et bedre og sunnere liv, på en trygg og naturlig måte. Lettvint,  supergodt og effektivt.

Essentially cleanses vil rense kroppen din, balansere syre/base balansen, normalisere fordøyelsen og forbrenningen. I tillegg så vil huden stråle av denne superkuren med antioksidanter (anti-aging!)…  Les bare her:

Feeling of lightness
Full of energy and mental clarity
Normalized weight
Radiant and clear complexion
Reversed signs of aging
General physical rejuvenation
Boosted immune system
Rested digestive organs
Normalized blood pressure
Healthy hair and nail
Improved self‐image

Jeg er hektet, å anbefaler www.essentially.no på det sterkeste til alle som ønsker å ta vare på kroppen. Både for helsen og utseendets skyld:)

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like