Blogg

Spørsmål og svar: svakere obagi kur?

Copyright Silje Austnes

Høsten er «Obagi-tid», å jeg mottar derfor mange spørsmål på mail og telefon, om nettopp Obagi Nuderm

Eline spør:

Heisann, jeg har tenkt å starte med obagi nu derm for å bli kvitt noen pigmentflekker og tilstoppede porer. Vet det forekommer bivirkninger som kløe, rødhet og flassing. Kan man velge styrke på tretinoinen?( har hørt man også kan bruke aberela og differin med blender?) hva er egentlig best? hvis man bruker den svakeste, får man mindre bivirkninger da? Vil helst unngå mest mulig bivirkninger! Hilsen eline:)

 

Silje svarer:

Hei Eline! Som du nevner er det helt riktig at man kan velge styrke på tretinoinen, så man kan redusere bivirkningene og heller bruke lengre tid på Obagi NUderm kuren. Din behandler vil da sette opp et opplegg spesielt til din hud, å man kan evt øke styrken på tretinoinen etter hvert som huden blir sterkere! Man kan bruke blender med aberela, da aberela=tretinoin 0.05%. Differin og aberela hjelper begge mot kviser/rynker, men differin er endel svakere enn aberela. Å bruke begge sammen er altså ikke nødvendig:)

Klem Silje

 

Du vil kanskje også like