Blogg

Zap&Hide

Copyright Silje Austnes

Er du en av de som opplever at en eller flere kviser plutselig dukker opp utover dagen, gjerne på tidspunkt som virkelig ikke passer.

Det er ikke alltid like enkelt å begynne med utrensing og kviseprodukter, f.eks når man er på jobb/skole eller ute et ærend. Mange begynner derfor å pirke/klemme veldig på kvisen(e), å tenker at dette skal få den raskere bort. Det er også noen som foretrekker å ha et sår i ansiktet isteden for en kvise…

Jeg har derfor alltid en ZAP&HIDE liggende på lur i vesken. En liten «svisj» med den blanke stiften, så en «svosj» med den dekkende conceleren. Perfekt dekke av kvisen, denne har vært min venn i nøden mange ganger!

Begge ender av denne concealeren inneholder antiseptiske og lindrende planteekstrakter, som raskt dekker og heler urenheter.

Zap er en klar stift, som brukes direkte på urenheten. Hide dekker uten å tilstoppe, mens planteekstraktene heler og renser i løpet av dagen. Påfør direkte på urenhetne med stiftene, så kan man også pudre lett over for de som ønsker det.

Concealeren finnes i 3 ulike farger som passer de fleste.

 Klem Silje:)

Du vil kanskje også like