Blogg

Tips: HverdagsMakeup

Copyright Silje Austnes

Jeg er opptatt av å bruke gode produkter på huden, også innen sminkeverden. Det finnes idag tusenvis av ulike produkter å bruke, både billig og dyrt. Jeg tenkte jeg skulle dele mine favoritter til hverdags!

Som hverdagsmakeup liker jeg et veldig lett dekke, å bruker derfor produkter som er transparente og lette i konsistensen. Ingen kraftig makeup med andre ord, bare en naturlig finish. Jeg har også en forkjærlighet for mineral-makeup.

Denne foundationen fra Jane Iredale «liquid minerals», er en flytende mineralfoundation med en veldig lett dekkevne. Denne passer for en enkel dagmakeup. Lett å legge med både fingrene og pensel, gir en flott glød. Finnes i 18 nyanser.

Under øynene bruker jeg en concealer fra YSL, Touche Eclat/Radiant Touch Concealer & Highlighter. Denne er en stor favoritt i hele verden, fin dekkevne uten å «kladde» under øynene. Finnes i 6 farger.

Tilslutt legger jeg et lett lag med mineralpudder i hele ansiktet. Jeg bruker «Purepressed base» fra Jane Iredale. Det beskytter huden mot de skadelige UVB/UVA-stråler uten bruk av irritasjonsfremkallende kjemikalier. Det er tilsatt algeekstrakter, disse avanserte havmineraler er nærende for moden hud, lindrende på sart hud, forhindrer tap av fuktighet og beskytter mot skader fra UV-stråler (Solfaktor 20). Jeg anbefaler alltid å bruke minst spf 30 hver dag under makeup i tillegg. Dette pudderet finnes i 24 ulike nyanser.

Tips: Ikke bruk for kraftig makeup til hverdags, la huden puste. Få heller hjelp til å finne gode hudpleie produkter, ikke legg tykke lag med makeup for å kamuflere over et hudproblem.

Du vil kanskje også like