Blogg

Restylane i lepper

Copyright Silje Austnes

Hva er Restylane egentlig?

Restylane er en krystallklar gel som injiseres i huden (for enkelte behandlinger rett under huden) i små mengder for å gjenopprette volum og struktur. Restylane er basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyren i Restylane er ikke animalsk, og du trenger derfor ikke ta hudtest. Det er også minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner. Det er faktisk utført over 10 millioner Restylanebehandlinger på verdensbasis!

Leppebehandlinger er utrolig populært i Norge og i resten av den vestlige verden. Både det å ta bort linjer langs leppekanten (røykelinjer) og øke leppens volum er noe som mange ønsker eller en nyskjerrige på. Dessverre har behandlingen fått et noe ufortjent dårlig rykte gjennom årene, mye på grunn av overdrevne behandlinger både blant hollywoodfruer og andre uheldige.

Leppen er sentral del av et ansiktsuttrykk, derfor er det så viktig at leppen passer til ansiktets anatomi i tillegg til å se naturlig ut. Det vil si at ikke alle har nok bløtvev i leppene til å forstørre de til dobbel størrelse. Det er derfor veldig viktig å ta utgangspunkt i egne lepper når man vurderer leppebehandling. Dessverre kan vi ikke alle se ut som Angelina Jolie.

Les mer om leppeforstørrelse.

I fjor hadde det svenske firmaet Q-med norgespremiere på to nye typer Restylane til bruk i lepper. Restylane volume for å øke leppens volum på en myk og naturlig måte, og Restylane refresh for å gi økt fuktighet til leppene.

I denne anledningen ønsket nettstedet side2.no å følge en av mine pasienter gjennom en slik behandling. Les artikkelen her.

Foto: May-Synnøve Hansen

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like