Blogg

Mitt første innlegg:)

Copyright Silje Austnes

Etter mye etterspørsel fra både pasienter og bekjente har jeg nå valgt å lage min egen blogg.

Jeg jobber på Colosseumklinikken på Majorstuen sammen med noen av de dyktigste legene og plastikkirurgene i Norge. Jeg har hovedansvar for den kosmetiske avdelingen på Colosseumklinikken. Jeg er klinisk spesialist i Restylane (fillers) og Botox (Botulinum toxin). I tillegg jobber jeg med laserbehandlinger, kjemisk peeling og medisinske hudbehandlinger.

Denne bloggen vil omhandle alt fra kirurgi og kosmetiske behandlinger, til trening og kosthold. Dette er tema som jeg er veldig interessert i, og jeg ønsker å dele all den kunnskapen jeg har med dere. På de områdene hvor jeg ikke har god nok faglig kompetanse vil jeg få hjelp av eksperter innen fagområdet.

God lesing:)

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like