Signaturbehandlinger

Mesoterapi

Mesoterapi er er en effektiv injeksjonsbehandling som gir huden ny vitalitet gjennom mange små injeksjoner. Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyalonronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler, antioksidanter.
Copyright Silje Austnes

Mesoterapi brukes for å behandle:

  • tørr, slapp og uelastisk hud
  • gusten hud
  • pigmentflekker
  • rynker, grov hud
  • ujevn hudtone
  • solskader
  • akne-arr

Behandlingen kan utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende. Vanlige områder som behandles er ansikt, hals, décollete, håndryggen, innersiden av armer, innersiden av ben og mage.

Behandlingen gjøres med en meget tynn nål som gir små, lette stikk i hudens overflate. Kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk, stimulerer hudens gjenoppbygning (kollagensyntesen). Huden får en ny styrke og glød, rynker reduseres og  den optimale fuktbalanse gjenetableres.

Skjermbilde 2017-11-19 kl. 17.48.36

Effekten ses med det samme, men best 1-2 uker etter behandlingen. Det anbefaler å gjennomføre minimum 3 behandlinger, da dette kan gi en mer langvarig rynkereduserende effekt i huden.

Behandlingen kan brukes på alle hudtyper, men gis ikke til personer med autoimmune sykdommer eller dersom det er en kjent allergi overfor hyaluronsyre, immunterapeutiske behandlinger, eller med betennelser i huden.

Like etter behandling er huden rød, og man bør ta høyde for at rødheten kan vedvare 2-3 dagere, og du kan få små blåmerker samt noe lett hevelse. Har du en sensitiv hud, kan til tilhelingsprossessen ta ytterlige tid. Du kan fint bruke mineralsminke til å dekke dette, spør oss hva vi anbefaler etter behandling. Du kan være i lett sportslig aktivitet også på behandlingsdagen.