Signaturbehandlinger

Juvederm

Juvederm er en produktserie med innovative fillerbehandlinger som gir et naturlig resultat for alle deler av ansiktet. Juvederm er en verdensledende filler med innovativ og avansert teknikk (vycross) som gir et naturlig resultat med lang holdbarhet. Produktene er FDA-godkjente.
Copyright Silje Austnes

Juvederm er en krystallklar gel som injiseres i huden (for enkelte behandlinger rett under huden) i små mengder for å fremheve ansiktskontur, gjenopprette volum og struktur. Det kan fylles både i linjer/rynker, søkk og for å skape volum i f.eks lepper, hake eller kinn. Juvederm gir også huden fuktighet, noe som øker collagenproduksjonen i området som blir behandlet, dette gjør at huden i de fleste tilfeller faktisk blir permanent glattere i området som blir behandlet.

Juvederm er basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyren i Juvederm er ikke animalsk, og derfor helt trygg å injisere. Det er minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner. Juvederm er blandet sammen med en liten dose lodocain (bedøvelse) noe som gjør den mindre smertefull å få injisert. Området som skal behandles kan også bedøves på forhånd, enten ved hjelp av tannlegebedøvelse eller bedøvelsekrem. Man kan bli litt hoven og oppleve blåmerker etter behandling, dette er forbigående.

Juvederm finnes i mange ulike tykkelser, og tilpasses alt etter området som skal behandles, eller hvor mye behov det er for volum i området. Restylane er fleksibelt og kan brukes til å jevne ut linjer i ansiktet, få fyldigere lepper, forme ansiktskonturer. Juvederm kan også brukes på hals, decollète og hender for å få en glattere hud. Juvederm lammer ikke området som behandles, men gir fuktighet og/eller økt volum i huden.

  • Alle rynkebehandlinger for ansikt, hals, hender og bryst
  • Volumbehandling/konturbehandling av kinnben, innsunkne kinn, tinning, kjeve og hake.
  • Leppeforstørring og rynker rundt leppene
  • Fuktbehandling av hud i ansikt, hals og lepper, som har mistet spenst og fuktighet
  • Behanding av søkk og mørke ringer under øynene
  • Forebygging og behandling av små linjer og slapp hud
  • (og mye mer..)

siljeaustnesjuvederm

En av de store fordelene ved Juvederm er at effekten er langvarig, men ikke permanent. Varighet vil alltid være noe individuelt avhengig av indikasjon, hudtype, livsstil, alder, medisiner, kjønn osv. Etter den første behandlingen anbefales normalt oppfølgingsbehandling rundt hver 9–12 måned. Behandling av lepper varer normalt i 4-6 måneder. Mange opplever at varigheten er enda lenger, spesielt ved gjentagende behandlinger.

Silje Austnes er spesialist på høyeste nivå gjennom Allergans autorisasjonsprogram. Hun underviser også i injeksjonsbehandlinger med juvederm gjennom legemiddelfirmaet Allergan, sammen med noen av de fremste injeksjonsbehandlerene i verden.