Blogg

JUVEDERM – Fløyelsmyke lepper

Copyright Silje Austnes

IMG_9212

Juvéderm Volbella og Juvederm Volift tilhører den siste generasjonen av hyaluronsyrefillere for lepper. Den er laget med den patenterte Vycross™-teknologien som gir lengre holdbarhet. Teknologien innebærer at filleren består av en stor andel korte kjeder av hyaluronsyre med høy grad av kryssbinding. Dette gjør at Juvéderm Volbella og -Volift er naturlig myk og resultatet av én behandling varer i opptil 6-12 måneder.

IMG_6049

Juvéderm Volbella og -Volift inneholder mindre hyaluronsyre enn tidligere fillere. Dette gjør at den trekker til seg mindre væske fra omkringliggende vev, og risikoen for hevelse etter behandling er svært lav. Du kan derfor nesten se sluttresultatet nesten med en gang etter behandlingen.

IMG_7879

I likhet med andre fillere inneholder Juvéderm Volbella og -volift lokalbedøvelsesmiddelet Lidokain, noe som gjør at behandlingen blir mer behagelig for deg. I tillegg kan man få tannlegebedøvelse eller bedøvelsekrem for en nærmest smertefri leppeforstørrelse.

Du vil kanskje også like