Blogg

AQUA GOLD

Ønsker du en glødende vakker hud?
Copyright Silje Austnes

Aqua Gold er det nyeste innen medisinske hudpleiebehandlinger. Behandlingen går under flere navn, som f.eks: «The golden facial» og «The golden cocktail». Aqua Gold er den «hotteste» behandlingen blant kjendisene i Hollywood og den har nå også tatt Norge med storm.

Aqua Gold er ikke en tradisjonell hudpleiebehandling, men utføres kun av medisinsk helsepersonell. Behandlingen gir lite nedetid, kun overfladisk rødhet samme dag som behandlingen utføres. Behandling medfører lite ubehag.

I Aqua Gold ampullen blandes en «cocktail» som er spesialtilpasset hver enkelt pasients hud. Denne cocktailen inneholder ulike vitaminer, mineraler og næringstoffer. I tillegg kan man tilføre hyaluronsyre/fuktighet og andre virkestoffer (i samarbeid med ansvarlig lege på Beths Medispa).

Den skreddersydde cocktailen blir mikrodosert i huden ved hjelp av 12 stk, 24 karats, gullbelagte nanotynne nåler. Ampullen stemples ned i huden på 0.6 mm dybde og infuseres ned i det øverste hudlaget. Behandlingen gir også en huden en lett microneedeling som vil øke hudfornyelsen.

Behandlingen kan:

 • Gi glød, forynge og revitalisere huden
 • Stramme opp huden rundt øynene
 • Øke kollagenproduksjonen
 • Redusere fine linjer og rynker
 • Gi mer fuktighet til huden
 • Redusere talgproduksjon og fet hud
 • Minske porestørrelsen
 • Forebygge rosacea og akne
 • Forebygge milier
 • Redusere svette i ansiktet
 • Redusere rødhet i ansiktet
 • Redusere pigmentering og solskader

Aqua Gold behandlingen kan utføres i hele ansiktet, på hender, på hals og bryst.

Behandlingen vil ikke redusere muskulær mimikk, eller gi økt fylde i ansiktet. Aqua Gold jobber kun med det øverste hudlaget og vil kun virke hudforbedrende. Varighet er på 4-6 mnd.

Før behandling med legemidler må konsultasjon med ansvarlig lege på Beths Medispa gjennomføres.

Du vil kanskje også like