Blogg

Fjern år fra ansiktet: Soft facelift

Copyright Silje Austnes

Hyaluronsyre som Restylane og Juvederm brukes i stor skala for å holde huden ung og elastisk.

ba-cheekchin-01

Etter hvert som vi eldes, mister vi volum i ansiktet. Kinnene blir flatere og det dukker opp linjer i området mellom nesen og munnen og i munnvikene. Disse kan få deg til å se sur og trist ut.

juvederm_4

Heldigvis er det fullt mulig å gjenskape det tapte volumet med hyaluronsyre. Høye kinnbein og runde kinn gir et friskt og ungdommelig utseende, og ved å injisere hyaluronsyre under muskelen som ligger over kinnbeina, kan du få et ansiktsløft som fjerner flere år fra ansiktet ditt. Det er ikke mye som skal til, og resultatene er helt fantastiske.

BA14_Logo_HR-680x394

Når det skapes volum i kinnene så løftes nemlig hele underansiktet litt opp igjen (derav navnet soft lift). Det hamsteraktige uttrykket ved nesen og i munnvikene forsvinner og det er umulig å se at du har gjort noe.

Du vil kanskje også like