Blogg

Restylane skinbooster

Copyright Silje Austnes

Restylane Skinboosters har helt unike egenskaper som gjenfukter huden på dypet, bedrer hudens kvalitet og gir et naturlig og friskt utseende. Restylane skinboosters strammer også opp hud som begynner å miste sin elastitet og spenst.

Restylane-skinboosters

Restylane Skinboosters er hudforyngelse i ordets rette forstand, og finnes i variantene Restylane Vital og Restylane Vital Light, noe som gjør at selv de minste linjer i huden kan behandles.

Huden forandres med alderen, aldringsprosessen gjør at huden både mister volum og spenst. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, det er hyaloronsyren i huden som binder vann og fukter huden innenfra. Når produksjonen av hyaloronsyre går ned kan mange oppleve at huden blir kronisk tørr, sensitiv og flassete. I tillegg det er også hyaloronsyren i huden som skaper volum og struktur i ansiktet.

Med alderen svekkes altså både kvalitet og mengde hyaluronsyre i huden, og kollagen og elastinfibre brytes ned. Denne prosessen gjør huden som tidligere nevnt både tørrere og mindre elastisk, i tillegg til at linjer og rynker dukker opp på hudoverflaten. Huden begynner derfor å «henge» eller «sagge», spesielt ved kjeven og munnpartiet.

Men denne prosessen kan behandles og forebygges, for å holde huden sunn og spenstig lengre, på en naturlig måte.

Hvordan foregår behandlingen?

Restylane Skinboosters (Vital/vital light) består som oftes av 1-4 behandlinger, med i gjennomsnitt 2 til 8 ukers mellomrom. Behandlinger med Restylane Vital / vital light går ut på at mikrodoser av hyaloronsyre injiseres, ved hjelp av små nålestikk, under huden på pasienten. Pasienten bedøves i forkant av behandlingen med bedøvelsekrem, noe som gjør at behandlingen er lite smertefull. Etter behandlingen er huden rød med små hevelser i huden på størrelser med myggstikk. Små blåmerker er ikke unormalt, men kan dekkes med makeup 6 timer etter behandlingen. Pasienten kan kjenne svært små ujevnheter i huden i opptil en uke etter behandlingen, men dette er svært lite synlig.

Flere kliniske studier viser at Restylane Skinboosters ikke bare gjenoppretter fukt og balanse, men også setter i gang en hudforyngende prosess som gjør huden sterkere, fastere og smidigere over tid.

dq5

Områder som kan behandles

Restylane Skinboosters egner seg spesielt godt til behandling av små linjer og slapp hud i hele ansiktet, i lepper som har mistet volum og fukt, på hele brystpartiet (decolletage) og hals, på hendene og for behandling av akne arr. Men også de som sliter med kronisk tørr og sensitiv hud etter graviditet, pga genetikk, etter graviditet eller ulike hudsykdommer, eller ved bruk av ulike medikamenter har stor glede av fuktbehandlinger med Restylane skinboosters.

Behandlingen gir et naturlig og trygt resultat, slik kan man bedre hudens kvalitet innenfra. Behandlingen gir umiddelbar virkning, men hudkvaliteten og resultatet blir bare bedre og bedre gjennom 8-12 mnd etter behandlingen. Videre anbefales det 1-2 behandlinger med 6-18 mnd mellomrom, alt etter utgangspunkt og hudkvalitet.

Du vil kanskje også like