Blogg

Colorescience setting mist

Copyright Silje Austnes

Sliter du med å få et naturlig, men dekkende, resultat med minealmakeupen din?

Ikke alle er født makeupartister, ei heller har alle en perfekt fuktet hud som gjør at minealmakeup (eller vanlig makeup) smelter lett og naturlig inn i huden. Noen sliter med aknearr, rødhet, tørr hud, store porer eller kviser som gjør at det å legge en lett dagmakeup kan virke som en umulig oppgave. Men Colorescience har utviklet et fantastisk hjelpemiddel som gjør at mineralmakeupen din smelter lett inn i huden, for å få det myke makeup-resultatet alle ønsker seg.

postfiles2.naver.net

Colorescience setting mist er en mykgjørende fuktspray som aktiverer mineralene i mineralmakeupen din, slik at de smelter naturlig inn i huden. Den er ikke vannbasert, men serumbasert, noe som gir en fløyelsaktig finish på huden.

Colorescience setting mist hindrer at huden tørker ut, å kan sprayes lett over ansiktet flere ganger gjennom dagen ved behov. Den gjør også at makeupen sitter bedre gjennom dagen, så spray gjerne over både øyemakeupen i tillegg. Fantastisk også når huden føles tørr og sår under en obagi Nu-derm kur.

IMG_1891

Colorescience Setting mist er i tillegg fantastisk på varme sommerdager! Colorescience setting mist inneholder nærende VitaminE, som fukter huden før under og etter soleksponering. Den virker beroligende og lindrer huden etter den uttørkende og skadelige effekten av solstrålene (UVB), og fra frie radikaler.

IMG_1893

En deilig fuktspray som passer både for både en fet, tørr og sensitiv hud.

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like