Blogg

Smilerynker

Copyright Silje Austnes

Grunnet Norsk lovgivning er det ikke lov å skrive merkenavn på stoffet som brukes i denne type injeksjoner.

«Kråketær», eller smilelinjer ved øynene som de også kalles, kan være både sjarmerende og pent. Men blir de dype og sitter permanent i huden, så kan de være til irritasjon for noen..

Men det finnes en enkel og trygg behandling av kråketær og mimikklinjer:

botox-crows-feet-pre-and-post

Noen få stikk med muskelavslappende injeksjoner kan dempe disse linjene ved øyets ytterkant, og hindre at de blir dype og permanente. Dette er en svært populær injeksjonsbehandling,  spesielt på sommeren når mange myser på grunn av det sterke sollyset.

siljeaustnes

En behandling med muskelavslappende injeksjoner vil kunne dempe smilelinjene på en diskret måte, noe som gir et naturlig og lite avslørende resultat. Bare husk å oppsøke en dyktig behandler som er helsepersonell, slik at du er trygg på et godt resultat.

BotoxBeforeAfter_CrowsFeet

Både kråketær (smilelinjer), pannelinjer og sinnarynken er populær steder å behandle med muskelavslappende injeksjonsbehandlinger, men visste du at injeksjonen også kan dempe bl.a. tannkjøttsmil, rynker på overleppen, migrene, tanngnissing og unormal svetteproduksjon?

Varighet 3-5 mnd.

Du vil kanskje også like