Blogg

Botox crows Dett er en bildetekst

Smilerynker

Copyright Silje Austnes

«Kråketær», eller smilelinjer ved øynene som de også kalles, kan være både sjarmerende og pent. Men blir de dype og sitter permanent i huden, så kan de være til irritasjon for noen..

Men det finnes en enkel og trygg behandling av kråketær og mimikklinjer:

botox-crows-feet-pre-and-post

Noen få stikk botulinum toxin kan dempe disse linjene ved øyets ytterkant, og hindre at de blir dype og permanente. Dette er en svært populær «btx-behandling», spesielt på sommeren når mange myser på grunn av det sterke sollyset.

siljeaustnes

En behandling med BTX vil kunne dempe smilelinjene på en diskret måte, noe som gir et naturlig og lite avslørende resultat. Bare husk å oppsøke en dyktig behandler, slik at du er trygg på et godt resultat.

BotoxBeforeAfter_CrowsFeet

Både kråketær (smilelinjer), pannelinjer og sinnarynken er populær steder å behandle med BTX, men visste du at BTX også kan dempe bl.a. tannkjøttsmil, rynker på overleppen, migrene, tanngnissing og unormal svetteproduksjon?

Varighet 3-5 mnd.

Du vil kanskje også like