Blogg

Naturlig skjønnhet

Copyright Silje Austnes

Restylane er verdens mest dokumenterte filler med hyaluronsyre. Det er derfor Restylane omtales som The Golden Standard. Restylane er den filleren som er mest lik kroppens egen hyaluronsyre.

Restylane er under 1 % modifisert. Det betyr at Restylane er nesten identisk med kroppens egen hyaluronsyre. Noe som gjør at kroppen gjenkjenner produktet som sitt eget, og dermed lar det være i fred. Dette gir lang varighet og svært liten grad av betennelsesreaksjoner. Alle andre produkter på markedet har en modifisering fra 7 – 60 %.

I tillegg sørger Q-Meds patenterte NASHA™-teknologi for at Restylane har en enestående løftekapasitet og hudforyngende effekt som varer.

Restylane utvikles og produseres av det svenske bioteknologiselskapet Q-Med, som har hovedkontor i Uppsala, Sverige, samt filialer over hele verden. Q-Med driver kontinuerlige forsknings- og utviklingsprogrammer hvor sikkerhet og kvalitet har høyeste prioritet.

Restylane er basert på ikke-animalsk hyaluronsyre, og produseres i Sverige med Q-Meds patenterte NASHA™-teknologi.

Hyaluronsyre finnes i hele kroppen, deriblant for å gjøre huden elastisk og smøre leddene. Dessverre avtar kroppens egen produksjon av hyaluronsyre fra 25-års alderen, og vi får tørrere hud og mindre volum. Dette gjør også at kollagenproduksjonen blir mindre. Restylane er såkalt stabilisert hyaluronsyre, er svært ren og lik den hyaluronsyren kroppen selv produserer.

Hyaluronsyre binder vann og forekommer naturlig i huden. Restylane bedrer derfor hudens struktur ved at huden fuktes fra innsiden. Det øker vår egen produksjon av kollagen, og gjør huden mer elastisk. Restylane er svært rent og gir langvarige resultater, takket være den patenterte NASHA™-teknologien.

 Restylane gir et naturlig vakkert resultat, både for kvinner og menn.

Du vil kanskje også like