Blogg

Har du rynker i sinnarynken og pannen?

Copyright Silje Austnes

(Grunnet Norsk lovgivning er det ikke lov å skrive merkenavn på stoffet som brukes i denne type injeksjoner)

Mange ønsker derfor å redusere litt på myserynker og alderstegn i bl.a. pannen og sinnarynken.

Behandlinger med muskelavslappende injeksjonsbehandlinger er svært populært, og jeg har blant annet vært med på en stor artikkel i VG som omhandler skjønnhetsbehandlinger med Botox.

Spesielt sinnarynken mellom øyenbrynene er populær å behandle med muskelavslappende injeksjonsbehandlinger. Andre vanlige områder er smile-rynkene på utsiden av øyenene  (kråketær) og «tversover-rynkene” i pannen (når man hever øyenbrynene).

En av mine mange pasienter var så glad for det naturlige resultatet hun fikk etter en injeksjonsbehandling behandling, at hun ba meg legge disse flotte før og etter bildene ut på bloggen.

Sinnarynke, før og etter behandling med rynkereduserende injeksjoner.

Pasienten myser på begge bildene. 12 dager mellom før og etter bilde.

Sinnarynke før

Sinnarynkeetter

Pannelinjer/rynker, før og etter behandling med muskelavslappende injeksjoner, 12 dager mellom hvert bilde.

Pasienten hever brynene på både før og etter bildet, å kan som dere ser bevege øyenbrynene uten problemer. Dette er en teknikk jeg har utviklet for et naturlig og pent restultat med rynkereduserende behandlinger. Ingen unaturlige stive og kunstige hollywood-panner.

pannefør

Panneetter

Visste du at man kan behandle linjer og rynker på overleppen, sure munnviker (nedovermunn), linjer rundt øynene, Gummy smile (Tannkjøttsmil), kjeve/tanngnissing, hals og brystkassen, svetteproblematikk (under armene) med muskelavslappende injeksjonsbehandlinger?

Du vil kanskje også like