Blogg

Stress ned med Supernature ionic elements

Copyright Silje Austnes

I en stressende hverdag har jeg i perioder slitt med såkalt «leamus» på øyet og kramper i bena på natten. Dette er noe som mange kan oppleve i perioder, gjerne på grunn av stress, dårlig kosthold eller om man trener mye. Jeg har derfor blitt en stor tilhenger av magnesiumtilskudd, noe som jeg personlig har opplevd lindrer disse plagene.  Magnesium er viktig både for nervesystemet, musklatur, stoffskiftet, immunforsvaret, i tillegg til at den kan redusere hudlidelser og for tidlig aldring.

Jeg tilfører derfor 10 dråper Supernature Ionic elements direkte i vannet mitt, opptil 3-4 ganger om dagen, for å være sikker på at jeg får i meg nok magnesium hver dag.

ionic-elements-118ml.72-dpi

 

Magnesium har mange positive egenskaper, blant annet disse: 

Å redusere tretthet og utmattelse
Elektrolyttbalansen
Normal energiomsetning
Nervesystemets normale funksjon
Normal muskelfunksjon
Normal proteinsyntese
Normal psykologisk funksjon
Å opprettholde normal benbygning
Å opprettholde normale tenner
Å spille en rolle i celledelingsprosessen

Supernature Ionic Elements er blant annet fremstilt av vulkansk jord og sjøvann.

 

Du vil kanskje også like