Blogg

Før og etter Restylane injeksjon i arr.
restylane2 Før og etter Restylane injeksjon i arr.
Hud

Akne arr i ansikt

Copyright Silje Austnes

Sliter du med arr etter kviser og akne?

Restylane er svært effektiv for behandling av både nye og gamle akne arr, både alene og i kombinasjon med ZO Medical og i noen tilfeller Bluepeel eller ZO  3 step peel.

restylaneacne

Før og etter Restylane injeksjon i arr.

Huden bedøves i forkant med en bedøvelsekrem, før Restylanegelen skånsomt injiseres i huden med en meget tynn nål, og gir naturlig volum under arrene som løftes opp og jevnes ut. Metoden er rask og sikker og etterlater ingen arr eller andre merker i ansiktet. Blåmerker og rødhet kan forekomme, men forsvinner gradvis i løpet av noen dager.

mshansen_a_me_com_charlotte_021

Restylane binder vann og stimulerer hudens egen kollagen-produksjonRynker/ujevnheter og arr etter kviser glattes effektivt ut, i tillegg til at hudens strammes opp. Resultatet ses raskt, men hos noen kan gjentatte behandlinger med restylane være nødvendig, eller kominasjonsbehandling sammen med med  ZO Medical og i noen tilfeller Bluepeel eller ZO  3 step peel for perfekt resultat.

restylane2

Før og etter Restylane injeksjon i arr.

Det veldig viktig at de med alvorlig akne med store kviser og dype røde betennelsesområder ikke blir gående uten effektiv behandling. Selv om man er ung og opplever at arr etter akne og kviser blekner og «forsvinner» med tiden, er det viktig å få behandlet huden så raskt som mulig etter at kvisene er under kontroll.

Gamle akne arr kan komme til syne mange år etter skaden opprinnelig har skjedd. Akne arrene blir tydeligere pga at huden mister elastitet og huden begynner å «sagge», noe som gjør at arrene synes som «hull» eller ujevn hudoverflate. Disse arrene er mye vanskeligere å bli kvitt enn nye arr etter akne og kviser.

Untitled3

Før og etter ZO Medical og Obagi bluepeel

Bildet over viser min pasient etter 18 uker på  ZO Medical og en Bluepeel. Gamle ujevnheter og arr etter akne, pigmentering, små kviser og gusten hud er borte. Huden hennes ser frisk ut, i tillegg er den strålende jevn og vakker.

Husk å følge meg på:

Facebook: Silje Austnes: Beauty & Anti-aging

Instagram: @siljeaustnes

Du vil kanskje også like