Blogg

Supermat=superhud

Copyright Silje Austnes

Å spise sunn og variert mat med riktige næringstoffer gjør ikke bare at du føler deg bedre og får mer energi, men i tillegg får hver eneste celle i kroppen riktig næring for å fornye seg maksimalt. Kroppens celler fornyer seg hele tiden, men når vi eldes så vil denne fornyelsen av celler i kroppen fungere dårligere. Det er derfor viktig at vi har en livsstil og et kosthold som gir kroppen den beste energien for optimal cellefornyelse gjennom livet.

IMG_7040

Jeg er lidenskapelig opptatt av hvordan riktig kosthold kan forynge kroppen, både for utseendet og helsens skyld. Ved å daglig tilføre kroppen næringstoffer som antioksidanter, enzymer, mineraler og riktig fett, kan man ikke bare bremse aldringsprosessen, men man kan også forbedre kroppens celler om man tidligere har hatt et dårlig kosthold. Visste du også at supermat også kan bidra til å redusere ulike typer hudproblematikk?

IMG_5358

Jeg spiser daglig sunt og varier, i tillegg spiser jeg mye supermat for å gi kroppen ytterlig en større dose næring. Dette gjør at huden og kroppen min får alle de tilskuddene den trenger i det daglige. Blant annet trenger huden riktige næringstoffer for å fornye seg, samt for å beskytte seg mot ytre påkjenninger. Men for meg er det vanskelig i en stressende og travel hverdag å rekke å lage nok variert mat til å dekke mitt behov for nok frukt og grønnsaker.

IMG_5097

 

Ved å tilføre supermat både i smoothies og som mellomåltider får jeg et større utbytte av maten jeg spiser. En bonus er at jeg samtidig bekjemper aldringen av kroppen min gjennom maten jeg spiser til daglig.

IMG_1645

Frie radikaler er et godt eksempel på en av de større faktorene som skader cellene i kroppen vår. Kroppen beskytter seg mot frie radikaler bl.a. ved hjelp av antioksidanter, men med alderen øker mengden av frie radikaler i kroppen. Denne økningen av frie radikaler gjør at vi trenger større mengder antioksidanter i kroppen for å bekjempe denne nedbrytningen av kroppen. Ved å spise tilskudd av supermat får man tilført store mengder antioksidanter, som kan hjelpe kroppen å bekjempe denne ødeleggelsen av celler.

IMG_2873

For meg er supermaten fra Supernature en viktig del av min livsstil, det er for meg et lettvint bidrag for å forynge kroppen min på bare gjennom kosthold alene. Jeg ønsker ikke bare å se bra ut, men også å være sunn og frisk. Så hvorfor ikke spise deg til den den beste utgaven du kan være?

Annonse

 

Husk å følge meg på:

Facebook: Silje Austnes: Beauty & Anti-aging

Instagram: @siljeaustnes

Du vil kanskje også like