Blogg

Supercleanse – DAG 5 – INSTAGRAMKONKURRANSE

Copyright Silje Austnes

Fredag forrige uke var jeg ferdig med min 5 dagers supercleanse, men jeg skal innrømme at jeg fikk litt blod på tann og fortsatte et par dager ekstra. I helgen har jeg erstattet 2 av måltidene med en supersmoothie, og spist «normal» mat på ettermiddagen. Jeg ville rett og slett ikke gi helt slipp på den fantastiske energien denne detoxen gir. Jeg har ikke vært sulten en eneste gang, samt at jeg faktisk har sovet mye bedre denne uken! En hyggelig «bivirkning» i en stressende hverdag.

Jeg har spist mye supermat og raw food i mange år, men innholdet i smoothiene i denne cleansen var litt annerledes en jeg var vant til fra før. Jeg har rett og slett lært å lage litt «tyngre» og kraftigere smoothies, noe som holder meg mett mye lengre.

Jeg anbefaler alle som føler at de trenger en fresh start på våren å teste ut Supernatures supercleanse, uansett om man vil ned et par kilo i vekt, eller bare gi kroppen en skikkelig vårrengjøring.

Bli også med i Supernatures instagramkonkurranse og vinn lekre premier! 


Klem Silje:)

(Dette innlegget er delvis sponset)

Du vil kanskje også like