Blogg

Supercleanse DAG 3

Copyright Silje Austnes

Nå er jeg over halvveis i den 5 dager lange detoxen til Supernature. Jeg er virkelig positivt overrasket, og jeg hverken har vært sliten eller sulten hittil. Man spiser/drikker faktisk ganske mye på denne supercleansen, da posjonene er store, med mye næring. Under kan du lese om hva jeg har spist på dag 3 under supercleansen. For en total oversikt over supercleansen, sjekk ut alle oppskriftene her.

DAG 3: 

Mange har spurt meg om hvilke typer supermat tilskudd jeg bruker i de 4 daglige smoothiene jeg drikker under denne cleansen. Jeg tilsetter den supermaten som John Opsahl anbefaler da dette vil gi denne kuren det perfekte næringsinnholdet. (Les om alle produktene her).

Om du ønsker å gjennomføre en 5 dagers Supernature supercleanse, les om hele gjennomførelsen og få tilgang til ALLE oppskriftene her.

(Dette innlegget er delvis sponset)

 

Husk å følge meg på: 

Facebook: Silje Austnes: Beauty & Anti-aging

Instagram: @siljeaustnes

Du vil kanskje også like