Blogg

ZO Medical 3-STEP PEEL

Copyright Silje Austnes

Endelig har ZO 3-step peel kommet til Norge!

IMG_5024

Jeg er en av de første behandlerene i Norge som utfører denne peelen, som gir fantastiske resultater både på pigmentering (melasma), talgproduksjon og kviser, arr, grov hud, fine linjer og solskader. Denne peelen kan brukes på alle hudtyper og hudfarger, og gir fantastisk glød til alle hudtyper.

ZO 3-step peel utføres raskt og effektivt, hele prosessen tar max 20 minutter. For personer med dypere hudskader kan peelen utføres flere ganger som en kur, da med 3-4 uker mellomrom. Denne peelen er ikke blå på farge, som Obagi Bluepeel, så huden ser bare litt rødmusset ut like etter behandling. Huden leges på max 5 dager etter behandling.

ZO-Medical-3-step-stimulation-peel

Før en ZO 3-step peel må huden forbehandler med et skreddersydd hudprogram fra ZO Medical (må inneholde treinoin eller retinol i høy %) i minimum 4 uker før behandling.

Gravide og ammende kan ikke behandles eller personer med allergi mot salisylater.

 Før behandling med reseptbelagte legemidler må konsultasjon med ansvarlig lege på Beths Meddispa gjennomføres.

Du vil kanskje også like