Blogg

Rengjøring av tørr vinterhud

Copyright Silje Austnes

Mange gruer seg faktisk til å fjerne sminken og rense huden om vinteren. Følelsen av at huden «sprekker» og er «to nummer for liten» etter vask er noe mange kjenner seg igjen i. Noen velger derfor å la være å rense huden morgen og kveld, eller bruker svake renseprodukter som ikke rengjør huden effektivt nok. Mye skitt og makeup blir dermed liggende igjen på huden selv etter rens. Riktig pleie av vinterhud er viktig.

Derfor er det viktig å ha en mild skånsom rens,  som i tillegg effektivt fjerner smuss uten å tørke ut huden.

about-face

ZO Medical Normacleance bevarer fuktigheten i huden ved hjelp av virkestoffet panethenol som lindrer og reparerer huden. Ingrediensen Allantoin bidrar til å fjerne døde hudceller og stimulere cellefornyelsen. Dette er en behagelig rensekrem som gjenoppretter hudens naturlige fuktighetsbarriere. Den fjerner også all makeup, også maskara!

Normacleance passer for alle, selv de med tørr og sensitiv hud, eller har fet t-sone og tørre partier i resten av ansiktet. Denne rensen kan også brukes av de med ulike hudsykdommer som gir hypersensitiv hud.

 

 

Du vil kanskje også like