Blogg

Leppelinjer/Røykelinjer

Copyright Silje Austnes

Restylane og Juvederm er fantastisk mot tørre vinterlepper og til leppeforstørrelse. Men visste du at disse vidundermiddelet er også effektiv mot leppelinjer?

mshansen_a_me_com_charlotte_021

Det er faktisk bevist at vi mennesker ser på leppene for å bestemme en persons alder. Dette har sin naturlige forklaring i at leppene våre minsker i størrelse og volum etter hvert som vi eldes.Da er det kanskje ikke rart at lepper alltid har blitt sett på som noe vakkert og sensuelt hos unge kvinner.

pink-lips-woman-youth-girl_3327603

Restylane og Juvederm er perfekt til en aldrende leppe som har mistet volum, for å få tilbake dens opprinnlige fylde og fasong. Røykelinjer på leppekanten behandles også med de samme fillerne. Leppene forynges innenfra og får tilbake sitt ungommelige uttrykk.

FØR OG ETTER

Restylane  og juvederm er laget av hyaluronsyre som finnes i hele kroppen, deriblant for å gjøre huden elastisk og smøre leddene. Dessverre avtar kroppens egen produksjon av hyaluronsyre fra 25-års alderen, og vi får tørrere lepper og i tillegg mindre volum i leppene.
FØR OG ETTER

Hyaluronsyren i Restylane og juvederm binder vann, og bedrer derfor hudens struktur ved at leppene fuktes fra innsiden. Det øker vår egen produksjon av kollagen i leppen, og gjør huden mer elastisk. Restylane er svært rent og gir et naturlig langvarig resultater. Alle kan få vakre lepper, trygt og  naturlig.

PS: Jeg er nominert i kategorien «årets skjønnhetsblogg» i årets Vixen Blog Awards! Stem gjerne her :)

Husk å følge meg på:

Facebook: Silje Austnes: Beauty & Anti-aging

 Instagram: @siljeaustnes

Du vil kanskje også like