Blogg

Beauty secrets: Extra virgin Coconut oil

Copyright Silje Austnes

Kaldpresset kokosolje er produsert ved å presse oljen fra friske kokosnøtter, uten bruk av kjemikalier eller høy varme.

coconut

Jeg steker all maten min i denne vidunderoljen, bruker den i smoothies og diverse matretter, samt så spiser jeg minst en spiseskje rett fra boksen hver dag. Nam, beautyfood! Jeg bruker å handle min på www.iherb.com, denne på bildet under, fra Living foods.

coconut_oil_32oz

Kokosolje hjelper kroppen til å forkjempe tidlig aldring (anti aldring), fordi den kan redusere både hjertekar sykdom og høyt blodtykk. I tillegg bekjemper den bakterier og sopp i kroppen, og dermed til med å redusere infeksjoner. Den øker faktisk immunforsvaret på en naturlig og sunn måte. Kokosnøttolje redulerer blodsukkeret, noe som kan redusere risikoen for diabetes. Denne oljen kan også bidra til vekttap, da den lett bryts ned av kroppen, og dermed øker metabolismen.

Miranda-Kerr-shares-her-diet-and-fitness-secrets

I tillegg så smører jeg jevnlig inn kroppen med økologisk kaldpresset kokosnøttolje for silkemyk og glødende hud, Kokosoljen beskytter huden mot frie radikaler og kan redusere tap av elastitet i huden. Den er faktisk også populær som solkrem i noen land.

uses-for-coconut-oil

 Ellers bruker jeg også kokosolje i nyvasket hår for glans og beskyttelse, håret blir silkemykt. Den sies å øke veksten av håret, i tillegg kan den reparere tørt og skadet hår. Kokosolje blir faktisk brukt til å fjerne flass i hodebunnen!

Anbefales for alle som ønsker et vakkert ytre og et sunt indre:)

Husk å følge meg på:

Facebook: Silje Austnes: Beauty & Anti-aging

 Instagram: @siljeaustnes

Du vil kanskje også like