Blogg

Trøtte øyne, søkk eller poser under øynene?

Copyright Silje Austnes

Får du ofte høre at du ser trøtt ut, å kanskje ser du det også selv i speilet hver dag? Selv om du føler deg opplagt og har sovet nok? Har du ringer og/eller søkk under øynene som selv ikke den beste concealer klarer å viske ut? La meg være helt ærlig: ingen mirakelkremer eller øyemasker vil noen gang kunne fjerne disse.. Dette er et veldig vanlig problem hos både menn og kvinner i alle aldre, å er faktisk veldig enkelt å fikse om man går til en dyktig restylanebehandler:)

Ingen liker å se trøtt og sliten ut, med mørke ringer eller søkk under øynene.  Restylane er filler som er fantastisk til behandling av «trøtte øyne» eller «tear trough» som det heter på fagspråket. Dette er en svært populær behandling hos alle aldre, uansett om «problemet» er genetisk eller grunnet livsstil.. Resultatet er fantastisk, man ser mer våken og opplagt ut, i tillegg til at år forsvinner fra ansiktet.

Faktisk er det bare 2 små stikk som skal til for å behandle begge øynene. Restylanen legges med en spesiell nål, så risiko for blåmerker eller skade er minimal. Noe hevelse i en uke etter behandling er normalt, men hevelsen kan lett dekkes med makeup. Infeksjon er alltid en risiko, men svært sjelden.

Mørke ringer, som skyldes søkk/linjer, reduseres eller forsvinner helt. For de som har økt pigmentering eller blå ringer i tillegg til søkk/linjer, kan også disse reduseres og forbedres med godt resultat. Tear trough behandlingen gir stor effekt i et ansikt, å er for mange svaret på mange år med frustrasjon over ringer under øynene!

Dette er en svært avansert behandling, så gå til en behandler som er godkjent innen denne type behandling.

Husk å følge meg på:

Facebook: Silje Austnes: Beauty & Anti-aging

 Instagram: @siljeaustnes

Du vil kanskje også like