Blogg

Tørre vinterhender

Copyright Silje Austnes

Zo skin health har funnet vidunderkuren for tørre og såre vinterhender! En skrubb med magiske evner, jeg er iallefall helt bergtatt.. Jeg har aldri prøvd noe som klarer å toppe den effekten denne skrubben gir. 

ZO skin health Oraser Microderm Hand Renewaeksfolierer, mykgjøre og behandler hendene. Oraser Microderm Hand Renewal gir en umiddelbar forbedring av huden på hendene. Med retinol (en aktiv form for vitamin A) og sukkerkrystaller fjerner den varsomt ru og tørr hud. Sheabutter gir fuktighet og mykgjør huden. Hendene blir silkemyke allerede etter første «skrubb».

Oraser-Microderm-Hand-Renewal
Den er enkel og grei å bruke: Bare ta en passende mengde skrubb mellom tørre hender i noen sekunder, slik at sheabutter-et kan smelte. Maser mellom håndflatene og fingrene i ca 30 sekunder. La skrubben sitte på i noen minutter i etterkant, slik at fuktigheten og oljen i skubben får trekke inn i huden. Skyll deretter av med lunkent vann og tørk lett. Hendene blir silkemyke.. Ta deretter på en håndkrem med solfaktor, jeg bruker Zo skin health oraser daily hand repair.
beautiful-hands-saidaonline
Hånskrubben til Zo Skin Health er iallefall redningen for meg gjennom høst og vinteren. Kombinasjonene av svært hyppig håndvask, håndsprit og tørt klima  gjør ikke bare hendene mine tørre. Det får også mine fingertupper til å sprekke opp, ikke spesielt behagelig. Ved å bruke denne håndskrubben annenhver dag, i tillegg til gode håndkremer, holder hendene mine seg myke og fine.
Hvem vil vel ikke ha vakre og myke hender året rundt?

Husk å følge meg på:

Facebook: Silje Austnes: Beauty & Anti-aging

 Instagram: @siljeaustnes

Du vil kanskje også like