Blogg

Side2: Dette gjør at hun ser så annerledes ut

Copyright Silje Austnes

Renee Zellwegers drastisk endrete utseende har skapt debatt både i stjernenes Hollywood, men også her hjemme. For noe har skjedd med ansiktet til 45-åringen, kjent fra filmer som Bridget Jones og Me, Myself and Irene.

Naturlig eller ikke?

Blant annet er de karakteristiske, smale øynene nå mer åpne og mandelformede – men årsaken enes det ikke om. Enkelte mener det bare er et tegn på at hun er blitt slankere og eldre, andre at hun har operert seg, mens atter andre mener det må være snakk om sykdom.

Kosmetisk sykepleier og Side2s skjønnhetsblogger  Silje Austnes mener Zellweger har fått utført en kosmetisk operasjon.

– Den absolutte forskjellen her er faktisk øynene. Renee har tatt en øvre øyelokksplastikk, det vil si at hun har kirurgisk fjernet endel av den løse huden på øvre øyelokk, forteller hun til Side2.

ZELLWEGER dukket opp på den røde løperen i Los Angeles med svært endret utseende sist mandag – men hva har skjedd?

Vi ser først på øynene

Hun peker på øynenes viktighet for utseendet.

– Ettersom øynene er det første vi ser på hos et annet menneske, så gjør dette inngrepet at Renee ser veldig annerledes ut, da hun hadde veldig orginale øyne før operasjonen. Øynene hennes har fått et veldig annet uttrykk, noe som gjør at hun ser litt «fremmed» ut fra tidligere.

Men Austnes, som tidligere har fortalt Side2 at såkalte «ducklips» er på vei ut, tror ikke all endringen hos Zellwegers utseende skyldes inngrep.

– Hun har nok også tatt litt botox i pannen/sinnarynken, samt litt fillers i blant annet lepper og kinn. Men hun er også endel tynnere på etterbildet enn førbildet, samt noen år eldre. Jeg tror at den største forandringen hun har gjort er øvre øyelokkplastikk og vekttap, noe som har gjort henne ganske forandret fra tidligere.

Enkelte spekulerer også i om det er de bustete og uplukkede brynene som gjør utseendet til Zellweger så annerledes.

Det er ikke Austnes enig i. – Det er øyelokkene som gjør henne ugjenkjennelig, ikke brynene.

Renee Zellweger som Nurse Betty i filmen med samme navn, drapskomedien der det ble spøkt mye med den typiske mannlige fantasi om sykepleieren.

Renee hos «Late Show With David Letterman» i 2009. Hun så ganske annerledes ut i ansiktet for fem år siden.

Skrekkeksemplene

Side2 har også skrevet om kjendiser hvis kosmetiske operasjonene har gått galt. Blant annet Kardashian-søstrenes stefar Bruce Jenner, og skuespillerne Lara Flynn-Boyle og Courteney Cox har operert seg så mye at de i mer eller mindre grad ser både ugjenkjennelige og skumle ut – noe som har kostet enkelte av dem karrieren.

Austnes mener det er resultatet av at «mye vil ha mer» og at ingen har stoppet stjernene.

– Det som er fellesbetegnelsen av behandlingene hos disse kjendisene er at det er for mye av alt, sier Austnes.

– Det er ikke kosmetiske operasjoner, Botox eller filler som er problemet i disse etterbildene, det er faktisk at behandleren – lege eller sykepleieren – ikke har gjort en god jobb med pasientene sine. Her har man ikke fulgt hverken ansiktets symmetri, eller gitt pasienten et estetisk godt resultat. En god kosmetisk behandling gir diskret resultater som er tilpasset pasientens alder og ansikt. Det er aldri et mål, eller spesielt pent å prøve å behandle noen til å se 20 år yngre ut, sier den kosmetiske sykepleieren, som mener det også gir et feilaktig inntrykk av kosmetiske behadnligner.

– Disse kjendisene har ikke fått en vellykket behandling på noen måte, da det ser ut som at målet er å være glattes mulig i ansiktet. Slike resultater er dessverre veldig trist å se, da det gir et feilaktig inntrykk av hva en god behandling skal gjøre.

– Jeg er fornøyd

Men hva med Zellweger selv? Hun har faktisk tatt bladet fra munnen  og kommentert alle ryktene. Og sier hun er fornøyd med hvordan hun ser ut, og at endringene skyldes at hun nå lever sunnere og i harmoni med seg selv.

– Vennene mine sier at jeg ser fredfull ut. Jeg er sunn. I lang tid tok jeg ikke vare på meg selv, og fulgte en tidsplan som ikke var realistisk. Istedenfor å stoppe opp, kjørte jeg på og tok dårlige valgt fram til jeg ble utmattet. Jeg var klar over dette, og tok til slutt andre valg i livet mitt, sier hun til magasinet People.

Husk å følge meg på:

Facebook: Silje Austnes: Beauty & Anti-aging

 Instagram: @siljeaustnes

Du vil kanskje også like