Blogg

Perfekte lepper?

Copyright Silje Austnes

«One size fits all?» Nei, desverre er det ikke slik. Vi har alle ulik ansiktsstruktur, derfor vil ikke en type leppe passe alle. Vi er ikke alle skapt for å ha Megan Fox, Jessica Alba eller Angelina Jolie sine lepper.

Lips

 Utgangspunkt og ansiktsanatomi bestemmer hva som er hver enkelts ideelle leppeform og størrelse. Harmoni og balanse er viktig i behandling av lepper med Restylane. En leppeforstørrelse med Restylane er nærmest usynlig, om behandleren har gjort en god nok jobb. Man kan øke leppens størrelse endel før det synes for andre, om behandleren gjør det på en naturlig måte. Både leppeforstørrelse og fjerning av rynker (røykelinjer) på overleppen kan behandles med hjelp av Restylane.

136

Problemet er at med en gang behandleren ikke følger hver enkelt pasients naturlige anatomi, eller gjør diskre nok forandringer, vil resultatet kunne bli unaturlig og lite pent. Det er derfor veldig viktig å velge en behandler som du føler deg trygg på, og som har et godt rykte og en estetisk sans, du legger tross alt ditt ansikt i hennes/hans hender. Kun det beste er godt nok!

En viktig regel er at overleppen skal være ca 40% av leppens totale volum, mens underleppen skal utgjøre ca 60%. Om dette ikke følges så er det svært avslørende at man har tatt en leppeforstørrelse, mange kan ende opp med unaturlige «duck-lips».

Husk at det er bare de dårlige tilfellene vi legger merke til på gaten eller i media, det er ikke de tilfellene som er ønskelig eller normale behandlingsresultater hos en dyktig behandler

Du vil kanskje også like