Blogg

Solbeskyttelse til leppene

Copyright Silje Austnes

Pleier du å bli solbrent på leppene om sommeren? Leppene har mindre pigmenter enn huden, noe som gjør at leppene har mindre naturlig beskyttelse. Derfor har de også lettere for å bli solskadet enn vanlig hud. Dette kan gi rynker på overleppen og tørre lepper.

Bruk derfor solkrem på leppene hver dag. Munnen inneholder heller ingen innebygd beskyttelse som hår, svette- eller talgkjertler, derfor er lepper ekstra sensitive og har behov for hjelp utenfra..

Hva er da bedre enn en lipgloss med solfaktor 35?

Colorescience har kommet med en helt fantasisk lipgloss som beskytter leppene, i tillegg til at de er kommer i mange lekre farger!

SiljeAustnes

Egenskaperene til Colorescience Sunforgettable lip shine er mange. Lipglossene er en av få leppeserier med solfaktor 35, i tillegg til å gi naturlig shimmer og fyldigere lepper. Lipglossene er i tillegg kjemikaliefrie, og inneholder komponenter for en langvarig fuktighet.

 Sunforgettable lip shine : Rose

Rose

 Sunforgettable lip shine : Coral

Coral

 Sunforgettable lip shine : Merliot

Meriot

Colorescience Sunforgettable lipshine nøkkelingrediens er at den inneholder 5% mikroinert sinkoksid, noe som gir en bredspektret beskyttelse til leppene. Samtidig gir Peptide palmitoyl Oligopeptider fuktighet og en naturlig plumpingeffekt til leppene. Vitamin E gir antioksidanter for beskyttelse og Spearmint Essential Oil gir fuktighet og en frisk duft.

  Sunforgettable lip shine : Champagne

Champagne

 Sunforgettable lip shine : Lip shine

Lipshine

 Sunforgettable lip shine : Pink

Pink

  Colorescience Sunforgettable lip shine kommer i hele fem lekre farger, i tillegg til en blank gloss som kan brukes over din favoritt leppestift eller alene for et naturlig resultat. De er ikke klissete på, men kjennes ut som en mykgjørende balsam på leppene. Aldri mer solbrente lepper!

Ønsker du i tillegg økt volum i leppene, Restylane gir deg naturlige og vakre lepper:) Les tidligere spørsmål og svar om leppeforstørrelse.

Klem Silje:)

Husk å følge meg på:

Facebook: Silje Austnes: Beauty & Anti-aging

Instagram: @siljeaustnes

Du vil kanskje også like