Blogg

Hud

På tide med en ny solkrem før ferien..

Copyright Silje Austnes

.. men du har kanskje ikke funnet den perfekte enda?

En super investering før sommeren er selvfølgelig en ny solkrem til ansikt (og en solkrem til kropp!).  Men det er vanskelig å finne en man liker, siden noen solkremer ikke føles helt behagelig på huden. Om du er på jakt etter en ny favoritt, kan solkrem-nyheten vi har fått inn på Beths Medispa , være det perfekte solkrem-kjøp før sommeren!

Beautiful happy Girl applying Sun Tan Cream on her Face

Solkremen SUN-C SPF 40 fra Nimue inneholder alt huden trenger for en effektiv beskyttelse mot UV-stråler i sommer. Solkremen er en klinisk testet spf, og gir et bredt beskyttelses spekter mot både UVA- og UVB stråler. I tillegg inneholder NIMUE SUN-C SPF 40 en kraftig antioksidant, Vitamin C, som gir enda mer beskyttende og reparerende egenskaper mot skader fra solstrålene.

nimue pacts

NIMUE SUN-C SPF 40 beskytter fibroblastcellene i huden mot oxsidativt stress og ureversible skader, og inneholder veldig kraftige anti-oksidanter for å beskytte DNA-cellene i huden mot skader (f.eks pigmentering og hudkreft).

Solkremen er faktisk i tillegg fuktighetsgivende, samt at den inneholder organiske og uorganiske solfiltere. NIMUE SUN-C SPF 40 blir du ikke hvit i huden av etter påføring, samt at den lukter nydelig. Den er i tillegg helt parabenfri.

Husk å ta vare på huden i sommer:)

Klem Silje:)

Husk å følge meg på:

Facebook: Silje Austnes: Beauty & Anti-aging

Instagram: @siljeaustnes

Du vil kanskje også like