Blogg

Et ZO kupp:):)

Copyright Silje Austnes

Gjør et sommerkupp på to av ZO favorittene! 

Nå kan du kjøpe et kit med dagserumet Daily power defense og solfaktor Oclipse solfaktor 30+primer. Et radarpar i solen for maksimal beskyttelse og en fantastisk silkemyk hud.

Daily power defense beskytter og nærer huden ved hjelp av aktive ingredienser som ren retinol, avanserte peptider og virksomme antioksidanter. Den holder som «dagkrem» for de aller fleste i sommersesongen.

Solfaktoren fra zo skin health er ikke en «tradisjonell» solfaktor, men solkrem+primer i ett! Oclipse spf 30+primer er en fantastisk glød til huden, roer ned rødhet og gir en jevn silkemyk hud. Perfekt for de som ikke ønsker å bruke foundation i solen, eller som underlag til annen makeup! Fargen blander seg perfekt til alle hudtoner, magisk!!

Orginalpris 2600 kroner, men kombiansjonskittet koster bare 1990 kroner.

Klem Silje:)

Husk å følge meg på:

Facebook: Silje Austnes: Beauty & Anti-aging

Instagram: @siljeaustnes

Du vil kanskje også like