Blogg

ZO medical AKNETROL

Copyright Silje Austnes

Endelig har AKNETROL fra ZO Medical kommet til Norge. Dette er en ny og forbedret utgave av Therapeutic lotion fra Clenziderm (begge er utviklet av Obagi).

aknetrol

AKNETROL er en 10% Benzoyl Peroxide krem, spesielt utviklet for å behandle aknehud. Denne inneholder en aknebehandlende formula som hjelper til å kontrollere bakteriefloraen og tagproduksjonen i huden, som både behandler og forebygger utviklingen av kviser. AKNETROL hjelper til med å redusere sorte prikker, kviser/akne og inflammasjon i huden. Antibaktriell tea tree oil nøytraliserer bakterier i huden, roer rød hud og minimerer hudreaksjoner. AKNETROL inneholder også fire naturlige antioksidanter som gjør huden mer motstandsdyktig.

AKNETROL fra ZO Medical er en reseptbelagt krem og kan kjøpes på Beths Medispa i samråd med sykepleier eller lege.

Klem Silje:)

Husk å følge meg på:

Facebook: Silje Austnes: Beauty & Anti-aging

Instagram: @siljeaustnes

Du vil kanskje også like